Vin Diesel vs Jason Momoa: Ξέσπασε νέα παρασκηνιακή κόντρα στα Fast and Furious

Εκεί που τα ξαναβρήκαν με τον Dwayne Johnson, έπιασε άλλον συμπρωταγωνιστή του
06 Ιουνίου 2023 19:57
Vin Diesel vs Jason Momoa: Ξέσπασε νέα παρασκηνιακή κόντρα στα Fast and Furious

Οι κόντρες για τον Vin Diesel δεν έχουν τελειωμό στα παρασκήνια των Fast & Furious ταινιών, αφού μια καινούργια ξέσπασε στα γυρίσματα του Fast X. Εκεί που ο "Dom Toretto" τα ξαναβρήκε με τον άσπονδο εχθρό του Dwayne Johnson, ο οποίος υποδύεται τον Luke Hobbs στο franchise ταινιών ύστερα από την πολύκροτη και πολυετή τους κόντρα, έπιασε έναν άλλον συμπρωταγωνιστή του. 

Διάφορα δημοσιεύματα και το Radar αναφέρει ότι ο Diesel άνοιξε νέα κόντρα με τον Jason Momoa, ο οποίος παίζει στο Fast X τον κεντρικό villain της ταινίας, Dante Reyes, σε μια ερμηνεία που ξεχώρισε με διαφορά και αποτέλεσε για πολλούς ίσως το μοναδικό highlight της. "Ο Diesel ρίχνει το φταίξιμο στην ερμηνεία του Momoa στο νέο Fast & Furious για το κράξιμο που έφαγε από τους κριτικούς...Οι πηγές μας λένε πως ο Diesel δεν προτίθεται να δεχθεί πως αυτός ίσως να έπαιξε ρόλο για τις κακές κριτικές της ταινίας και ρίχνει στο καναβάτσο τον Momoa αντ'αυτού -παρά το γεγονός πως ο ρόλος του Momoa ήταν μερικά από τα στοιχεία που οι κριτικοί επαίνεσαν!" γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

Οι ίδιες πηγές του Radar αποκαλύπτουν πως ο Βιν Ντίζελ έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο Dante του Momoa έκλεψε τη λάμψη στο franchise που πρακτικά ο ίδιος έχτισε: "Ο Βιν είναι ενοχλημένος που ο Τζέισον χαρακτηρίζεται ως το μόνο θετικό σημείο της ταινίας και του κλέβει τη δόξα στο franchise που έχτισε ο ίδιος" αναφέρει η πηγή του μέσου. Μάλιστα, ο Diesel φέρεται να λέει στους ανθρώπους του κύκλου του ότι η " υπερβολική ερμηνεία" του Momoa και το ότι "του έκλεψε τα φώτα στις σκηνές" υπονόμευσαν την καλλιτεχνική ακεραιότητα του Fast X, μιας ταινίας όπου κάποιος προσπαθεί να ανατινάξει το Βατικανό.

Από εμπορικής πλευράς το Fast X έχει διαγράψει μια διόλου άσχημη πορεία καθώς μέχρι σήμερα μετράει πάνω από $604 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καθίσει και πάλι στη στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για το Fast 11. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Γνωρίζουμε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να αποτελεί το πρώτο μέρος της, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το φινάλε του Fast Saga θα είναι διμερές.