Το Resident Evil: Death Island έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Κατακαλόκαιρο θα την δείτε!
06 Ιουνίου 2023 15:37
Το Resident Evil: Death Island έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Capcom σε συνεργασία με την Sony Pictures αποκάλυψαν την ημερομηνία διαθεσιμότητας της CGI ταινίας Resident Evil: Death Island. Παρόλο που θα παίξει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας μέσα στον Ιούλιο, φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να την παρακολουθήσετε, καθώς θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως λίγες μέρες μετά.

Η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε, λοιπόν, ότι το Resident Evil: Death Island θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, σε 4K UHD, Blu-ray και DVD στις 25 Ιουλίου. Στο Death Island θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες από το επιτυχημένο franchise της Capcom, μεταξύ άλλων τους Leon, Chris, Jill και Claire.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση της εταιρίας που έγινε μέσα από το επίσημο Twitter του franchise.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Eiichiro Hasumi (Assassination Classroom), ενώ το σενάριο έγραψε ο Makoto Fukami. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Death Island είναι sequel του πρόσφατου Resident Evil: Vendetta, με τον Leon S. Kennedy να βρίσκεται σε μια νέα αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το μόνο κοινό σημείο των θυμάτων είναι ότι όλοι επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Chris και η ομάδα του κατευθύνονται στο νησί, όπου τους περιμένει ένας νέος τρόμος.

Το Resident Evil: Death Island θα κυκλοφορήσει παντού στις 25 Ιουλίου, ενώ στις 7 Ιουλίου θα παίξει και στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.