Γιατί η νέα κωμωδία της Jennifer Lawrence είναι για ηλικίες 18+; Αυτό το trailer εξηγεί τους λόγους

Η Sony Pictures εξηγεί τους λόγους που είναι R-rated
06 Ιουνίου 2023 10:40
Γιατί η νέα κωμωδία της Jennifer Lawrence είναι για ηλικίες 18+; Αυτό το trailer εξηγεί τους λόγους

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο από το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης) με την Jennifer Lawrence, το οποίο θέλει να σας εξηγήσει τους λόγους που είναι για μεγάλους. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω κωμωδία είναι για ηλικίες 18+ μιας και έχει λάβει R-rated πιστοποίηση.

Το βίντεο λέει μεταξύ άλλων ότι η ταινία είναι για 18+ επειδή έχει ακατάλληλη φρασεολογία και γυμνό. Μία ταινία που έχει βαθμολογηθεί με R-rated, που προέρχεται από τη λέξη restricted, δεν μπορούν να την παρακολουθήσουν ανήλικοι κάτω των 17 χωρίς συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Η ταινία φαίνεται ότι αντλεί έμπνευση από μία πραγματική αγγελία που είχε ανέβει παλιότερα σε ένα site, όπου κάποιοι γονείς έψαχναν κοπέλα για τον γιο τους. Ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ποτέ εάν όντως ήταν μια αληθινή αγγελία ή όχι, αν και πολλοί πίστευαν το δεύτερο. Έτσι, η νέα κωμική ταινία της Lawrence εμπνέεται από αυτό και θέλει να σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Andrew Barth Feldman και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, το The Office, ενώ δούλεψε στο παρελθόν και στα Good Boys, Bad Teacher, Year One, Hello Ladies, Trophy Wife και άλλα. Εκείνος βοήθησε και στο σενάριο του No Hard Feelings, μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης) θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου.