Η Disney ετοιμάζει το Hocus Pocus 3 για το Disney Plus

Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Walt Disney Pictures
05 Ιουνίου 2023 18:50
Η Disney ετοιμάζει το Hocus Pocus 3 για το Disney Plus

Η 3η ταινία του Hocus Pocus βρίσκεται στα σκαριά από την Disney και αυτό το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Walt Disney Pictures, Sean Bailey μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε.

Μιλώντας στο The New York Times, ο Bailey μίλησε για τα live-action projects που έχει η εταιρία στα σκαριά και αποκάλυψε ότι πράγματι το Hocus Pocus 3 είναι γεγονός. Και αυτό έγινε επειδή το 2ο κεφάλαιο που έφτασε πρόσφατα στο Disney Plus γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία με τις Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy να επιστρέφουν στο ρόλο τους.

Μάλιστα, το Hocus Pocus 2 έγινε h νούμερο 1 πιο επιτυχημένη σε θεάσεις ταινία στην ιστορία του Disney Plus, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες από την κυκλοφορία της. Ωστόσο, αυτές ήταν και οι μοναδικές πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα Sean Bailey για την 3η ταινία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι τρεις μάγισσες θα επιστρέψουν κανονικά στο ρόλο τους, αλλά ούτε εάν θα εμφανιστούν και πάλι όλα τα πρόσωπα από το 2ο μέρος. Στο cast βρίσκονταν και οι Hannah Waddingham (Ted Lasso, Game of Thrones), Tony Hale (Veep, Arrested Development), Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson και Nina Kitchen. Επίσης ο Doug Jones ήταν ο Billy Butcherson.

Την άποψή μας για το Hocus Pocus 2 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Hocus Pocus 2 έπαιξε στο Disney Plus στις 30 Σεπτεμβρίου.

Tags: