Δείτε το trailer από το νέο Bird Box του Netflix χωρίς την Sandra Bullock

Γνωρίστε το Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη
05 Ιουνίου 2023 17:50
Δείτε το trailer από το νέο Bird Box του Netflix χωρίς την Sandra Bullock

Το Netflix μόλις άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε με ένα νέο teaser trailer το spin-off του Bird Box της Sandra Bullock. Αν δεν το γνωρίζατε, η επιτυχημένη ταινία της Bullock πρόκειται να λάβει ένα νέο κεφάλαιο που ονομάζεται Bird Box Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη) και θα μεγαλώσει αυτό το σύμπαν.

Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου που λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη με τη σκηνοθεσία και το σενάριο να έχουν αναλάβει οι Alex και David Pastor (Carriers, The Last Days). Η περίληψη αναφέρει ότι μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό αναγκάζοντας όλους όσους την βλέπουν να αφαιρούν την ίδια τους τη ζωή.

Ωστόσο μην περιμένετε να δείτε την Sandra Bullock σε αυτό το κεφάλαιο, αλλά τους Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro with Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner και Leonardo Sbaraglia. Οι παραγωγοί της πρώτης ταινίας, Dylan Clark και Chris Morgan, επιστρέφουν σε αυτή την ισπανική ταινία, ενώ και οι Adrián Guerra και Núria Valls βρίσκονται στην παραγωγή με την Nostromo Pictures.

Bird Box Barcelona: Το Netflix αποκάλυψε τη συνέχεια από την ταινία της Sandra Bullock! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το Netflix λένε τα εξής:

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου "Με τα Μάτια Κλειστά", έρχεται το ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.

Το Bird Box Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη) θα παίξει στο Netflix στις 14 Ιουλίου.