Τα The Bachelor στο top 10 του Netflix Ελλάδας – Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ταινίες σήμερα

Δείτε τη δεκάδα
05 Ιουνίου 2023 12:22
Τα The Bachelor στο top 10 του Netflix Ελλάδας – Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες ταινίες σήμερα

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στον πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το top 10 με τις πιο trend ταινίες στην Ελλάδα να αλλάξει εντελώς. Μάλιστα, η πρώτη ταινία The Bachelor, η οποία είναι ελληνικής παραγωγής κατάφερε να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στο top 10, ενώ και οι υπόλοιπες δύο υπάρχουν μέσα στη δεκάδα.

Αρχικά, οι Έλληνες φαίνεται ότι απολαμβάνουν το A Beautiful Life, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση των trends, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το πρώτο The Bachelor. Την 3η θέση έχει το γερμανικό Blood & Gold, με τα OLD και The Mother να κλείνουν την πεντάδα αντίστοιχα.

Στην 6η θέση υπάρχει το Clifford: The Big Red Dog, με τα The Bachelor 2 και The Bachelor 3 να έχουν την 7η και 8η θέση. Τα Tin & Tina και Heat βρίσκονται στο τέλος της δεκάδας.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix Ελλάδας σήμερα:

  1. A Beautiful Life
  2. The Bachelor
  3. Blood & Gold
  4. OLD
  5. The Mother
  6. Clifford: The Big Red Dog
  7. The Bachelor 2
  8. The Bachelor 3
  9. Tin & Tina
  10. Heat

Περισσότερα για τις ταινίες The Bachelor μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τι είναι το A Beautiful Life (Μια Ωραία Ζωή) που βρίσκεται στην κορυφή της υπηρεσίας σήμερα;

Πρόκειται για μία καινούργια πρωτότυπη δραματική ταινία του Netflix που έρχεται από την Δανία. Η σύνοψή της λέει: Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα και τον έρωτα.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mehdi Avaz, ενώ πρωταγωνιστούν οι Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck Borge, Ardalan Esmaili, Sebastian Jessen, Paw Henriksen και Jonathan Harboe.