To Spider-Man 2 της Insomniac έκανε cameo στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα συνδέονται στο Αραχνοσύμπαν
04 Ιουνίου 2023 21:23
To Spider-Man 2 της Insomniac έκανε cameo στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήδη το άνοιγμα του Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι τόσο δυνατό που έγινε το δεύτερο μεγαλύτερο στο box office για το 2023, πίσω από το The Super Mario Bros. Movie, πέραν του γεγονότος ότι έχει λατρευτεί από το κοινό και τους κριτικούς, να μιλούν για αυτό με διθυραμβικά σχόλια. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ACROSS THE SPIDER-VERSE


Στο sequel του "Into the Spider-Verse" γίνεται γενικότερα μια εκτεταμένη και εντυπωσιακή σύνδεση όλων των Spider-Man που έχουν υπάρξει ποτέ σε κόμικ, κινούμενα σχέδια, ταινίες, ακόμη και σε βιντεοπαιχνίδια. Ναι, το "Across the Spider-Verse" καταφέρνει να βάλει μέσα στο πανέμορφο και πολύχρωμο χάος του και easter eggs από τα Spider-Man παιχνίδια της Insomniac Games. 

Συγκεκριμένα σε μια σκηνή της ταινίας ο Miles Morales συναντά τον συγκάτοικό του, Ganke, ο οποίος φαίνεται να κρατάει ένα DualSense χειριστήριο του PS5 και να παίζει το Spider-Man της Insomniac. Αν και η σκηνή ήταν πολύ σύντομη για να ξεχωρίσει κανείς αν πρόκειται για το Marvel's Spider-Man ή το Marvel's Spider-Man 2, αρκετοί αετομάτιδες όμως στα social media, αναφέρουν πως πρόκειται για το επερχόμενο Spider-Man 2 για το PS5 που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. 

Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται στο γεγονός ότι σε έναν από τους αιχμάλωτους κακούς που έχει το Spider-Society είναι ο Kraven. Βέβαια, δεν είναι μια όποια κι όποια βερσιόν του Kraven, αλλά η νέα της Insomniac Games που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο gameplay trailer

Δείτε απόσπασμα από την εν λόγω σκηνή: 

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni.

Την άποψή μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

To Spider-Man: Across the Spider-Verse προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.