O Jeremy Renner “σπάει“ τη σιωπή του για το μέλλον του στη Marvel, έξι μήνες μετά το ατύχημα

Υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει ο “Hawkeye“ στο MCU;
04 Ιουνίου 2023 19:41
O Jeremy Renner “σπάει“ τη σιωπή του για το μέλλον του στη Marvel, έξι μήνες μετά το ατύχημα

Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από το ατύχημα του Jeremy Renner το οποίο παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο για τον χολιγουντιανό αστέρα, μόνο που τώρα "σπάει" σιωπή του για το ενδεχόμενο επιστροφή στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. 

Ο Renner υποδύεται τον Hawkeye/ Clint Burton, τον οποίο τελευταία φορά είδαμε στην μίνι σειρά "Hawkeye" του Disney+ τον Δεκέμβριο του 2021. Μη ξεχνάτε άλλωστε πως είναι ακόμη ένας από τους τελευταίους εν ενεργεία αυθεντικούς Avengers, καθώς οι υπόλοιποι συνάδελφοί του έχουν είτε αποσυρθεί από τις υποχρεώσεις του στο MCU είτε έχει δοθεί τέλος στους χαρακτήρες τους. 

Τον τελευταίο καιρό ο Τζέρεμι Ρένερ πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, καθώς τους τελευταίους μήνες ακολουθούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάρρωσης, έχοντας σπάσει πάνω από 30 κόκκαλα στο σώμα του, όταν τον καταπλάκωσε το εκχιονιστικό του μηχάνημα. Σε μια από τις πιο πρόσφατες και συγκεκριμένα στο Phoenix Fan Fusion Event, ο Renner ρωτήθηκε για το εάν έχει μέλλον στο MCU.

Μερικοί από τους fans που παρευρέθηκαν, κατέγραψαν τα λόγια του και τα μετέφεραν στο The Direct, με τον Renner να δίνει μια ελπιδοφόρα απάντηση ως προς το να επιστρέψει ως Hawkeye. "Αν η Marvel με θέλει πίσω, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη" είπε ο Renner όπως μεταφέρει ο λογαριασμός @LegionofSand. 

Ένα άλλο απόσπασμα από τα όσα δήλωσε ο 52χρονος αστέρας μεταφέρει το @ParksandCons, όταν δήλωσε ότι "δεν πρόκειται να πάει πουθενά αλλού" καθώς θα συνεχίσει την υποκριτική αλλά και τον ρόλο του στη Marvel για όσο καιρό θα παίρνει την άδεια της κόρης του. 

Πρόσφατα η Scarlet Johansson αποκάλυψε ότι τον επισκέφθηκαν πριν μερικούς μήνες, μαζί με τον Chris Evans, γιατί πίστευε ότι ίσως δε θα τον ξαναέβλεπε ποτέ. "Όχι μόνο το ότι τον ξαναείδα, αλλά και το ότι τον είδα να ακμάζει και να βρίσκεται σε μια τόσο εκπληκτική κατάσταση, ψυχικά. Είναι ένα πολύ πνευματώδες άτομο γενικά και ένα πολύ ψυχωμένο άτομο. Και μπορείτε να το δείτε αυτό στη δουλειά του. Βγαίνει προς τα έξω. Έχει τέτοιο βάθος. Και ήμουν τόσο χαρούμενη που είδα ότι είναι γεμάτος ζωή και φως, αλλά και ξεκαρδιστικός. Γελάσαμε πολύ". είπε η Γιόχανσον. 

Το πότε όμως θα γίνει η επιστροφή του και εάν θα είναι σε κάποια 2η σεζόν του "Hawkeye" ή σε κάποια από τις πολλές επερχόμενες ταινίες του MCU (βλ. Avengers: The Kang Dynasty ή Avengers: Secret Wars), δεν το γνωρίζουμε ακόμα.