The Flash: Η DC κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το τέλος της ταινίας

Με νύχια και με δόντια παλεύει η DC να παραμείνει μυστικό
04 Ιουνίου 2023 13:08
The Flash: Η DC κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το τέλος της ταινίας

Ο ειδικός Τύπος παρακολούθησε τον περασμένο Απρίλιο στη CinemaCon το The Flash της DC με τις πρώτες αντιδράσεις σε αυτό να είναι εξαιρετικά θετικές. Τώρα όμως η παγκόσμια πρεμιέρα του κοντεύει και μάλλον η DC επιφυλάσσει μια δυνατή έκπληξη για τον κόσμο που θα την παρακολουθήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. 

Η Warner Bros. και η DC Studios προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μυστικό το τέλος της ταινίας. Στο "The Flash" του σκηνοθέτη Andy Muschietti θα δούμε πρακτικά μια διασκευή της ιστορίας του "Flashpoint" όπου ο Barry Allen του Ezra Miller προσπαθεί να αλλάξει το παρελθόν του, μόνο στην προσπάθεια αυτή φέρνει το Multiverse στο χείλος της καταστροφής. Πρακτικά θα αποτελέσει το επίσημο "restart" του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC υπό την ηγεσία των James Gunn και Peter Safran, καθώς ήδη γνωρίζουμε το 'Chapter 1' του νέου DC Universe

Υποψίες κίνησε η απόφαση της Warner Bros. να διεξάγει μόλις μία προβολή για το The Flash και μάλιστα τέσσερις μόλις μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα. Το ρεπορτάζ του Variety αναφέρει ότι υπάρχει ένα κρυφό τέλος που η Warner θέλει να κρατήσει μυστικό, κάτι για το οποίο έχει εκπονήσει σχέδιο εδώ και αρκετούς μήνες. 

Η βερσιόν που προβλήθηκε στη CinemaCon τον περασμένο Απρίλιο είχε κομμένη την τελική σκηνή του The Flash επίτηδες και έκλεινε απότομα. Σε άλλες προβολές που έγιναν για στελέχη της Warner και τον ειδικό Τύπο, η τελευταία σκηνή ήταν θολωμένη. Μάλιστα γίνεται λόγος πως η εν λόγω σκηνή είχε υποστεί πολλές αλλαγές πριν την CinemaCon. 

Το τι ακριβώς δείχνει αυτή η σκηνή και γιατί τόσο πολύ έχει βαλθεί η Warner και η DC Studios να την κρατήσουν μυστική, θα το μάθουμε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο στην προβολή της ταινίας. 

Πρόσφατα. ο Muschietti απάντησε στο ενδεχόμενο ενός recasting του Ezra Miller εφόσον γίνει το The Flash 2, λόγω των διάφορων νομικών προβλημάτων του που σχετίζονται με την παραβατική συμπεριφορά που έδειξε τον τελευταίο χρόνο. 

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 15 Ιουνίου.