Ο Tom Holland μιλάει για το μέλλον του ως Spider-Man (BINTEO)

Κάτι ετοιμάζεται επιβεβαίωσε ο ηθοποιός
03 Ιουνίου 2023 16:48
Ο Tom Holland μιλάει για το μέλλον του ως Spider-Man (BINTEO)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η παραγωγός Amy Pascal επιβεβαίωσε ότι το Spider-Man 4 βρίσκεται στα σκαριά και τώρα, ο ίδιος ο Tom Holland έρχεται για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο διάσημος ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του σειράς The Crowded Room και έδωσε μια συνέντευξη στο ET, στην οποία μίλησε και για το μέλλον του ως Peter Parker.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιο θα είναι το μέλλον του ως Spider-Man με εκείνον να λέει: Όσο μπορούμε να αποδίδουμε δικαιοσύνη στον Peter Parker. Όσο μπορούμε να τις πηγαίνουμε παραπέρα, να τις κάνουμε καλύτερες και να έχουν κάτι να πουν, θα είμαι εκεί.

Θα ήμουν ηλίθιος αν έλεγα ότι δεν είμαι τυχερός αν το έκανα ξανά (αν γινόταν και πάλι ο Spider-Man εννοεί), υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν…αλλά θα πρέπει απλώς να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

 

Φαίνεται ότι ο Tom Holland είναι μέσα για ένα ακόμη Spider-Man και τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν διάφορα «πραγματάκια» και συζητήσεις με εκείνον και τους παραγωγούς. Όπως είχε δηλώσει η Pascal παλιότερα, οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά αυτόν τον καιρό είναι στον «πάγο» λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στις ΗΠΑ.

Ο Tom Holland υποδύεται τον Danny Syllivan στη νέα σειρά του Apple TV+ ο οποίος συλλαμβάνεται μετά την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία των ‘70s.

Το Spider-Man: No Way Home με τον Tom Holland και την Zendaya έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με έσοδα που άγγιξαν τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.