Η ταινία της 'Μπάρμπι' προκάλεσε έλλειψη ροζ μπογιάς παγκοσμίως!

Η απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε η σκηνοθέτρια Greta Gerwig
03 Ιουνίου 2023 09:41
Η ταινία της 'Μπάρμπι' προκάλεσε έλλειψη ροζ μπογιάς παγκοσμίως!

Η ταινία της "Barbie" έχει ήδη κάνει αρκετό ντόρο ώστε να έχει προκληθεί μια σινεφιλική "μάχη" στα social media μεταξύ αυτής και του "Oppenheimer" της νέας ταινίας του Christopher Nolan, καθώς στις ΗΠΑ και σε αρκετές ακόμη χώρες θα αρχίσουν να προβάλλονται την ίδια μέρα. 

Με την πρεμιέρα της να κοντεύει, η σκηνοθέτρια της ταινίας, Greta Gerwig αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία από τα γυρίσματα, η οποία προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη του ροζ χρώματος! Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η Gerwig μιλώντας στο Architectural Digest, ανέφερε πως η παραγωγή δημιούργησε την Barbie Land με το εμβληματικό ροζ χρώμα της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

"Ήταν ζωτικής σημασίας το να διατηρήσουμε την παιδικότητα. Ήθελα τα ροζ να είναι πάρα πολύ έντονα και όλα να είναι κάπως υπερβολικά" είπε η Gerwig για την Barbie Land. H υπεύθυνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης, Sara Greenwood, και η σχεδιάστρια των σετ, Katie Spencer ανέλαβαν να φέρουν στην πραγματική ζωή μια ολόκληρη πόλη που ήταν μέχρι πρότινος ένα απλό παιχνίδι. 

Η Greenwood αποκάλυψε στο Architectural Design ότι λόγω της κατασκευής του σετ της Barbie Land, υπήρξε παγκοσμίως έλλειψη της συγκεκριμένης φωσφοριζούσας απόχρωσης του ροζ "Rosco" χρώματος. "Ο κόσμος κυριολεκτικά ξέμεινε από...ροζ!" είπε χαρακτηριστικά. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Μπάρμπι και Κεν υποδύονται οι Margot Robbie και Ryan Gosling. 

Στο πολυπληθές cast συμμετέχουν ένα σωρό αστέρες όπως οι: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Η πλοκή της ταινίας: "Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν. Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023."

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.