The Exorcist: Believer – Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Εξορκιστή ξεκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν μερικές πινελιές πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες λέει ο σκηνοθέτης
02 Ιουνίου 2023 19:55
The Exorcist: Believer – Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο Εξορκιστή ξεκίνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blumhouse έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο και την πρώτη εικόνα από το πλατό του The Exorcist: Believer. Πρόκειται για ένα βίντεο-μήνυμα που έχει ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος David Gordon Green, ο οποίος έχει αναλάβει να «αναστήσει» το επιτυχημένο franchise.

Όπως μεταφέρει ο ίδιος, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν αρκετό καιρό και τώρα η παραγωγή βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ταινία. Στο βίντεο ακούγεται ο Green να λέει: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Βρισκόμαστε 134 μέρες πριν κυκλοφορήσουμε το The Exorcist: Believer. Τώρα, η ομάδα μας βάζει τις τελευταίες πινελιές. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να το δείτε στη μεγάλη οθόνη. Αυτό πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μέσα στο καλοκαίρι ίσως πάρετε μια γεύση από την ταινία, μέσα από κάποιο teaser που ίσως δοθεί στη δημοσιότητα. Παρόλο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάτι χειροπιαστό, η Blumhouse έδωσε στα φώτα και μία εικόνα από τα γυρίσματα και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Το The Exorcist: Believer θα συνεχίζει την ιστορία του πρώτου Εξορκιστή που κυκλοφόρησε το 1973 και κατά πάσα πιθανότητα θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει εδώ ο Leslie Odom Jr. Και η υπόθεση επικεντρώνεται σε εκείνον και στην κόρη του που ανακαλύπτει είναι είναι δαιμονισμένοι. Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil, την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973, με την Ellen Burstyn να αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά το ρόλο της.

Το cast του νέου Εξορκιστή περιλαμβάνει επίσης τους Linda Blair, Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum. Ο Green έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Peter Sattler (Broken Diamonds).

The Exorcist: Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δείτε στη νέα ταινία

Η νέα τριλογία θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock.

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο με τον σκηνοθέτη μέσα από τον player που ακολουθεί.