Superman Legacy: Ένα νέο όνομα βρίσκεται στην λίστα των επικρατέστερων ηθοποιών

Ο Pierson Fode ανέβηκε στη shortlist του ποιος θα είναι ο νέος Man of Steel της DC
02 Ιουνίου 2023 14:55
Superman Legacy: Ένα νέο όνομα βρίσκεται στην λίστα των επικρατέστερων ηθοποιών

Ένα νέο όνομα βρίσκεται πλέον ψηλά στη shortlist της DC για να υποδυθεί τον ρόλο του Clark Kent στην ταινία Superman: Legacy σε σκηνοθεσία και σενάριο James Gunn, το οποίο είναι από τα λιγότερα γνωστά που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. 

Σύφμωνα με το ρεπορτάζ του Variety, ο ηθοποιός Pierson Fodé βρίσκεται στη λίστα των επικρατέστερων για να αναλάβουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου Superman DC, ο οποίος είναι από τους πιο περιζήτητους στο Χόλιγουντ. Ο πιο γνωστός ρόλος της καριέρας του μέχρι σήμερα είναι η συμμετοχή του στη σειρά "The Bold and the Beautiful" (Τόλμη και Γοητεία). Όντας στα 31 του χρόνια ο Fodé φαντάζει ένας από τους ιδανικούς υποψηφίους όσον αφορά το ηλικιακό εύρος που στοχεύει ο James Gunn με αυτή την πιο νεαρή βερσιόν του Σούπερμαν. 

Αυτόν τον καιρό ο Gunn μαζί με τον Peter Safran αναζητούν τον διάδοχο του Henry Cavill ως Superman. Λέγεται ότι ο Fodé έστειλε ένα δοκιμαστικό βίντεο με τον ίδιο να δείχνει το πως μεγάλωσε σαν τον Κλαρκ Κεντ στη παιδική του ηλικία, καθώς ζούσε σε μια φάρμα στη μικρή πόλη του Moses Lake. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι άρεσε στον Gunn το δοκιμαστικό του Fodé, αλλά ακόμη φυσικά δεν έχει γίνει η τελική επιλογή. 

Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται για τη shortlist του νέου Superman του DC Universe είναι του David Corenswet, που έπαιξε μαζί με την Mia Goth στην ταινία "Pearl", ενώ συμμετείχε και στη σειρά "Hollywood" του Netflix δια χειρός Ryan Murphy. Αυτό που μοιάζει να έχει κλειδώσει είναι το όνομα του ηθοποιού Nicholas Hoult (Renfield, X-Men) για τον κακό της ταινίας, τον Lex Luthor. 

Ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα για τους υπόλοιπους ρόλους της ταινίας συναντάμε την Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) για τον ρόλο της Lois Lane, μαζί με τις Emma Mackey (Sex Education, Barbie), Phoebe Dyvenor (Bridgerton) και Samara Weaving (Scream VI). 

To Superman: Legacy θα είναι η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική κυκλοφορία της DC Studios επί εποχής Gunn/Safran και θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου του 2025

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.