O Dwayne Johnson επιστρέφει στα Fast & Furious με νέα δική του ταινία - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Επίσημη ανακοίνωση από τη Universal Pictures
02 Ιουνίου 2023 09:27
O Dwayne Johnson επιστρέφει στα Fast & Furious με νέα δική του ταινία - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Πλέον με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε από την Universal Pictures η επιστροφή του Dwayne Johnson στο σύμπαν ταινιών του Fast and Furious, ύστερα από μια δημόσια κόντρα με τον Vin Diesel, εξαιτίας της οποίας δήλωνε κατηγορηματικά ότι έχει αποχωρήσει οριστικά από την "φαμίλια". 

Συγκεκριμένα ο "The Rock" θα υποδυθεί ξανά τον Luke Hobbs σε μια νέα δική του, spinoff, ταινία Fast & Furious. Αυτό ανακοινώνεται λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του Fast X εκεί όπου ο Dwayne Johnson επανεμφανίζεται για πρώτη φορά ως Luke Hobbs στην post-credits σκηνή της ταινίας, που αποτέλεσε μια από τις δύο δυνατές εκπλήξεις από πλευράς χαρακτήρων. 

Ο Dwayne Johnson έστειλε το δικό του μήνυμα στους fans μέσα από το Instagram του για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του στις ταινίες Fast & Furious. Μέσα από το βίντεο που ανήρτησε κάνει λόγο πως η επόμενη ταινία που θα εμφανιστεί ο "Luke Hobbs" θα είναι η νέα HOBBS ταινία των Fast & Furious, η οποία θα αποτελέσει και τον πρόλογο για το Fast X: Part 2, που όπως μάθαμε θα κυκλοφορήσει το 2025. Την τριλογία του επικού φινάλε του Fast Saga θα ολοκληρώσει το Fast X: Part 3. 

Το 10ο Fast & Furious σε σκηνοθεσία Louis Leterrier έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα $523 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office. Μέχρι σήμερα αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας για το 2023, μετά το The Super Mario Bros. Movie

Δείτε το βίντεο του The Rock από ο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Η συμφιλίωση με τον Vin Diesel

Στο πιο τρανταχτό highlight της ανακοίνωση του ο "The Rock" είπε πως μπήκε τέλος στην κόντρα που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τον Βιν Ντίζελ και είχε αποκτήσει δημόσιες διαστάσεις.

"Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Vin Diesel και εγώ αφήσαμε πίσω μας όλο το παρελθόν. Θα ηγηθούμε με αδελφοσύνη και αποφασιστικότητα -και θα φροντίζουμε πάντα το franchise, τους χαρακτήρες και τους οπαδούς που αγαπάμε. Έχω χτίσει την καριέρα μου με τη νοοτροπία "Πρώτα το κοινό" και αυτό θα αποτελεί πάντα την πυξίδα μου". είπε ο Dwayne Johnson

Οι αντιδράσεις και το "γλέντι" στο Twitter 

Οι fans από τη δική τους πλευρά δε ξέχασαν και υπενθύμισαν με χιουμοριστικό τρόπο τα όσα δήλωνε μέχρι και πριν κάποιους μήνες ο Dwayne Johnson για το ενδεχόμενο επιστροφή τους στο Fast & Furious franchise. Από τα πειράγματα ότι η κακή εμπορική πορεία του Black Adam τον έφερε στη θέση να ζητήσει τη θέση του πίσω από τον Vin Diesel, μέχρι τους αλλοπρόσαλλους τίτλους των ταινιών και το πώς θα ονομάζονται μελλοντικά, το Twitter έστησε γλέντι με memes και ατάκες.