The Batman Part 2: Καθυστερούν τα γυρίσματα, αλλά μήπως και το sequel με τον Robert Pattinson;

Το sequel του Matt Reeves πέφτει θύμα της απεργίας των σνεαριογράφων
01 Ιουνίου 2023 20:12
The Batman Part 2: Καθυστερούν τα γυρίσματα, αλλά μήπως και το sequel με τον Robert Pattinson;

Ακόμη ένα θύμα της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα τους και είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες. Ο λόγος για το The Batman Part 2 που σύμφωνα με δημοσίευμα του Moviesr.net θα καθυστερήσουν τα γυρίσματά του και έτσι χάνει το ραντεβού που είχε δώσει για τον Νοέμβριο του 2023. Πλέον ο Robert Pattinson με τον Matt Reeves που το σκηνοθετεί, αναμένεται να πατήσουν στα πλατό τον Μάρτιο του 2024

Το δημοσίευμα αυτό, που αναμεταδόθηκε και σε γνωστά μέσα και σελίδες στο Twitter, αναφέρει ότι λόγω της απεργίας του Writer's Guild of America όλη η σεναριογραφική ομάδα του Batman Part 2 έχει αφήσει κάτω τα στιλό, μιας και ο Matt Reeves που υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Mattson Tomlin, είναι μέλη του WGA και έτσι συμμετέχουν ενεργά στην απεργιακή κινητοποίηση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση που γίνεται στο σωματείο των σεναριογράφων από το 2007. 

Συνήθως τέτοια εμπόδια στις παραγωγές τείνουν να προκαλούν καθυστέρηση στην πρεμιέρα τους, ωστόσο, το μέσο σημειώνει ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτή η καθυστέρηση στα γυρίσματα δε θα επηρεάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κι από άλλες πηγές για αυτό λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Την ίδια ώρα και η σειρά The Penguin με τον Colin Farrell έχει σταματήσει τα γυρίσματά της παράλληλα. 

Για το sequel γνωρίζουμε λιγοστά πράγματα αλλά ένα από αυτά είναι πως ο Andy Serkis θα επιστρέψει στο ρόλο του Alfred Pennyworth. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο Reeves μιλώντας στο GQ, όπου δήλωσε επίσης τα εξής για τον Serkis ως Alfred: "Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: "Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι." 

Επίσης, ο Colin Farrel (Penguin) αλλά και ο Barry Keoghan (Joker) ενδέχεται να επιστρέψουν για το The Batman Part II, καθώς και οι δυο τους έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετέχουν. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για τη συνέχεια της ιστορίας του Part II, εκτός από το γεγονός ότι η spinoff σειρά "The Penguin" του HBO Max με τον Colin Farrell, θα επηρεάσει τα γεγονότα του sequel και θα μας οδηγήσει σε αυτό. 

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025 -εφόσον δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα της Warner Bros.