Sleeping Beauty: Η Ωραία Κοιμωμένη γίνεται ταινία τρόμου

Μετά τη Σταχτοπούτα ήρθε η σειρά της
01 Ιουνίου 2023 15:44
Sleeping Beauty: Η Ωραία Κοιμωμένη γίνεται ταινία τρόμου

Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει και ανακοινωθεί διάφορες horror ταινίες που επικεντρώνεται σε γνωστά παραμύθια. Όπως όλα δείχνουν, μετά την ανακοίνωση ότι ετοιμάζεται η ταινία τρόμου της Σταχτοπούτα, έφτασε και η στιγμή για την Ωραία Κοιμωμένη (Sleeping Beauty).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloody Disgusting, ChampDog Films, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα Cinderella’s Curse, έχει επίσης στα σκαριά και την horror ταινία της Ωραίας Κοιμωμένης που θα ακούει στο όνομα Sleeping Beauty’s Massacre.

Όπως μεταφέρει το εν λόγω site, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Αγγλία μέσα στον Αύγουστο και η ITN Studios θα αναλάβει τη διανομή, με παραγωγό και σκηνοθέτρια την Louisa Warren (Cinderella’s Curse). Ο Jasmine Ebony Thomas θα γράψει το σενάριο.

Η πλοκή της ταινίας λέει τα εξής:

Η όμορφη πριγκίπισσα Thalia ζει σε ερείπια μετά τον μυστηριώδη θάνατο του πατέρα της. Εκείνη ζει με τον πρίγκιπα Edison, τον οποίο και έχει ερωτευτεί αλλά δεν μπορεί να τον παντρευτεί επειδή έχει χάσει πλέον το status της. Η βασίλισσα Velma θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της το βασίλειο και θα χρησιμοποιήσει τις σκοτεινές δυνάμεις της για να το καταφέρει.

Η Warren δήλωσε:

Αυτή η ταινία θα ανατρέψει όλα όσα ξέρετε. Είναι άγρια, σκοτεινή και εντελώς τρομακτική. Θέλω να δημιουργήσω την πιο άβολη εμπειρία τρόμου μέχρι σήμερα.

Η Lora Hristova θα υποδυθεί την Thalia, ενώ το cast πλαισιώνουν και οι Lila Lasso, Leah Glater, Robbie Taylor, Sophie Rankin, Charlotte Coleman and Judy Tcherniak.

Το Sleeping Beauty’s Massacre θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στο 2023.