Netflix: Η τριλογία των The Bachelor ήρθε στην υπηρεσία

Διαθέσιμες από σήμερα
01 Ιουνίου 2023 11:54
Netflix: Η τριλογία των The Bachelor ήρθε στην υπηρεσία

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τις πρώτες ελληνικές ταινίες στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, μόλις έγιναν διαθέσιμα τα The Bachelor, The Bachelor 2 και The Bachelor 3 της Showtime Productions στην streaming πλατφόρμα, τα οποία έπαιξαν στους κινηματογράφους πριν μερικά χρόνια γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Έτσι, οι ταινίες της Showtime Productions είναι οι πρώτες ελληνικές ταινίες που προθέτονται στον κατάλογο του Netflix, μετά και το άνοιγμα των συνόρων από τη σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σύνοψη του The Bachelor λέει τα εξής: Το λάθος μιας νύφης φέρνει κοντά τέσσερις παλιούς φίλους, μια πρώην που λατρεύει το τανγκό και έναν πεθερό αποφασισμένο να καταστρέψει μια αγάπη με τη νεκροφόρα του.

Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Σωτηρόπουλου, ενώ το σενάριο είχε επιμεληθεί η Ρένα Ρίγγα.

Η πλοκή του The Bachelor 2: Μια νέα ευκαιρία για μπάτσελορ πάρτι προκύπτει όταν ένας παλιός φίλος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αλλά το κύριο γεγονός, ο γάμος, συνοδεύεται από πολλά δράματα.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας και Βασιλική Τρουφάκου. Σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος και σενάριο Ρένα Ρίγγα και Κώστας Βαζάκας.

Η σύνοψη του The Bachelor 3 αναφέρει τα εξής: Ο Τζίμης συγκεντρώνει τους φίλους του για ένα από τα θρυλικά τους μπάτσελορ πάρτι. Τα πράγματα ξεκινούν καλά, αλλά σύντομα ένα απροσδόκητο γεγονός διαταράσσει τον γάμο.

Παίζουν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου, Κατερίνα Γερονικολού, Βίκυ Κάβουρα, Jerome Kaluta, Κόρτνει Πάρκερ και Ησαϊας Ματιάμπα. Στη σκηνοθετική καρέκλα καθόταν ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το σενάριο έγραψε η Ισιδώρα Ζατζηβασιλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου του 2016, ενώ οι υπόλοιπες δύο ακολούθησαν τον Δεκέμβριο του 2017 και 2018 αντίστοιχα.

Παλιότερα υπήρχαν φήμες ότι η ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη θα ήταν η πρώτη ελληνική ταινία που θα ερχόταν στο Netflix, αλλά όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι το Saison Morte πάλι της Showtime Productions θα καταλήξει στον κατάλογο της υπηρεσίας κάποια στιγμή μελλοντικά.