Spider-Man 4: Η παραγωγός αποκάλυψε τι γίνεται με την ταινία του Tom Holland

Βρίσκεται κανονικά υπό ανάπτυξη
01 Ιουνίου 2023 08:36
Spider-Man 4: Η παραγωγός αποκάλυψε τι γίνεται με την ταινία του Tom Holland

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγός των Spider-Man, Amy Pascal επιβεβαίωσε ότι το Spider-Man 4 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται τελικά βρίσκεται κανονικά στα σκαριά με τον Tom Holland και την Zendaya. Ωστόσο, η παραγωγή της έχει μπει στον πάγο αυτόν τον καιρό λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στην Αμερική, αλλά "υπάρχει".

Εκείνη μίλησε στο Variety λέγοντας τα εξής:

Αν θα κάνουμε άλλη Spider-Man ταινία; (με τον Tom Holland εννοεί). Φυσικά και θα κάνουμε. Έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξή του, αλλά κανείς δεν δουλεύει τώρα, καθώς οι σεναριογράφοι απεργούν. Είμαστε όλοι υποστηρικτές τους και όποτε συγκεντρωθούν ξανά, θα συνεχίσουμε τη διαδικασία.

Παρόλο που ο Holland είχε μιλήσει με αμφίβολο τρόπο για την επιστροφή του, η Amy Pascal σχεδόν επιβεβαίωσε ότι μάλλον θα επιστρέψει κανονικά για το 4ο μέρος.

Από την άλλη, το Variety ρώτησε για το Spider-Man 4 και τον Tom Rothman, τον CEO της Sony Pictures και εκείνος απάντησε για το project χαριτολογώντας: Αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Marvel Studios και επικεφαλής του MCU, Kevin Feige είχε δηλώσει τα εξής:

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε κλειδώσει την πλοκή. Έχουμε μεγάλες ιδέες για αυτή και οι σεναριογράφοι μας μόλις άρχισαν να το γράφουν.

Σε άλλη παλιότερη συνέντευξη ο ίδιος είχε κάνει tease πως ο Άνθρωπος Αράχνη θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους "street-level" ήρωες του MCU μαζί με τον Daredevil, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως δούμε πλάι-πλάι τους Spidey και Daredevil στην επόμενη ταινία.

Το Spider-Man: No Way Home με τον Tom Holland και την Zendaya έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με έσοδα που άγγιξαν τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.