Spider-Man: Η Sony ετοιμάζει την live-action ταινία του Miles Morales

Αυτό αποκάλυψαν τουλάχιστον οι παραγωγοί του Spider-Verse
01 Ιουνίου 2023 08:14
Spider-Man: Η Sony ετοιμάζει την live-action ταινία του Miles Morales

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει σε λίγες ώρες πρεμιέρα στην Ελλάδα, ενώ πρόκειται να παίξει και στις ΗΠΑ στις 2 Ιουνίου. Τι κι αν δεν έχει παίξει ακόμα σε πολλές περιοχές η ταινία, οι παραγωγοί της μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι’ αυτό το σύμπαν.

Ένα σύμπαν που όπως φαίνεται πρόκειται να μεγαλώσει, αφού εκτός από το Beyond the Spider-Verse που θα έρθει του χρόνου, η Sony Pictures θα ετοιμάσει και κάτι…άλλο!

Οι παραγωγοί του Spider-Verse μίλησαν στο Variety και αποκάλυψαν τα σχέδιά τους. Σύμφωνα με την Amy Pascal, στα σκαριά βρίσκεται η animated ταινία της Spider-Woman, ενώ συνέχισε τις δηλώσεις της λέγοντας ότι θα έρθει και η live-action ταινία του Miles Morales. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Avi Arad, η ταινία της Spider-Woman πρόκειται να καταφθάσει πολύ πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύετε.

Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά έρχεται.

Όπως θα φαντάζεστε οι δύο τους δεν έδωσαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερα για την animated ταινία της Spider-Woman σύντομα. Από την άλλη φαίνεται ότι η Sony έχει στα σκαριά και την live-action εκδοχή του Miles Morales ως Spider-Man που θα υπάρχει μαζί με τις ταινίες του Peter Parker.

Ωστόσο, φαίνεται πως η live-action εκδοχή του Morales βρίσκεται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα και θα περάσει καιρός μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα.

Λίγα λόγια για το Spider-Man: Across the Spider-Verse

Η σύνοψή του λέει τα εξής:

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, το Across the Spider-Verse θα έρθει σε δύο βερσιόν. Η μία είναι με αγγλικό dub και ελληνικούς υπότιτλους και η δεύτερη πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse παίζει από σήμερα 1 Ιουνίου στους κινηματογράφους της Ελλάδας.