Poor Things: Νέα ματιά στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Το φιλμ θα παίξει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο
01 Ιουνίου 2023 00:50
Poor Things: Νέα ματιά στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε νέο υλικό από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (Yorgos Lanthimos) που ακούει στο όνομα “Poor Things”. Με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, το νέο αυτό project είναι ουσιαστικά μια βικτωριανή ερωτική ιστορία που έχει λάβει ήδη R-rated πιστοποίηση.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά είχε γίνει γνωστό ότι η Stone θα παίξει την Bella Baxter, μια γυναίκα που πεθαίνει τραγικά, αλλά επανέρχεται στη ζωή από έναν ειδικό επιστήμονα, τον οποίο υποδύεται ο Willem Dafoe. Το Poor Things είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray που κυκλοφόρησε το 1992. Ουσιαστικά πρόκειται για μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

Τώρα, η Searchlight έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη αφίσα, η οποία επικεντρώνεται στη χαρακτήρα της Emma Stone και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Poor Things δεν είναι η πρώτη ταινία που συνεργάζεται ο Λάνθιμος με την Stone, καθώς εκείνη έχει παίξει και στο The Favourite, αλλά και στο πρόσφατο short Vlihi.

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει επιλέξει ένα εκπληκτικό cast για τη νέα ταινία του, αφού θα παίξουν και οι Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett.

Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Λάνθιμος, αλλά το σενάριο έχει γράψει ένας πολύ στενός συνεργάτης του, ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό The Favourite.

Το Poor Things θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.