Hidden Strike: John Cena και Jackie Chan παίζουν μαζί σε ταινία δράσης – Δείτε το trailer

Φυσικά με κωμικά στοιχεία αλά Mad Max στιλ
01 Ιουνίου 2023 00:30
Hidden Strike: John Cena και Jackie Chan παίζουν μαζί σε ταινία δράσης – Δείτε το trailer

Κυκλοφόρησε το trailer του Hidden Strike, μιας ολοκαίνουργιας ταινίας δράσης που έχει πρωταγωνιστές τους John Cena και Jackie Chan. Πρόκειται για μία κωμωδία με μπόλικο κυνηγητικό, ξύλο και εκρήξεις σε μια παραγωγή της XYZ Films.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο τους θα υποδυθούν δύο πρώην στρατιώτες που συνοδεύουν μια ομάδα ανθρώπων κατά μήκος του «Αυτοκινητόδρομου του Θανάτου» από την Βαγδάτη προς το «Green Zone». Πολλοί μάλιστα λένε ότι το Hidden Strike έχει έντονο άρωμα από το Mad Max.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Scott Waugh του Need for Speed, ενώ το σενάριο έγραψε ο Arash Amel του Rise. Στο  Hidden Strike παίζει και ο Pilou Asbæk, ο οποίος υποδυόταν τον Euron Greyjoy στο Game of Thrones, καθώς και οι Zhenwei Wang, Max Huang, Minghao Hou, Amadeus Serafini, Jun Gong, Li Ma, Rachael Holoway και άλλοι.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Το Hidden Strike πρόκειται να παίξει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 στους κινηματογράφους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.