Indiana Jones and the Dial of Destiny: Το νέο teaser έφτασε λίγο πριν την πρεμιέρα

Φυσικά με επίκεντρο τον Indy του Harrison Ford
01 Ιουνίου 2023 00:15
Indiana Jones and the Dial of Destiny: Το νέο teaser έφτασε λίγο πριν την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το νέο διαφημιστικό teaser για το Indiana Jones and the Dial of Destiny, το οποίο πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους προς τα τέλη του Ιουνίου. Ο Harrison Ford επιστρέφει και εκείνος στον εμβληματικό ρόλο του, για μία τελευταία περιπέτεια.

Παρόλο που οι επίσημες πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν πολλά για την πλοκή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο “Indy” πρόκειται να γίνει ομάδα μαζί με την βαφτιστήρα του την Helena Shaw που την υποδύεται η γνωστή ηθοποιός, Phoebe Waller-Bridge. Οι δύο τους θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με έναν πανούργο κακό, τον Jürgen Voller, του οποίου το ρόλο έχει αναλάβει ο Mads Mikkelsen.

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan). Επίσης, για τελευταία φορά στο franchise, ο θρυλικός John Williams θα επιστρέψει για να συνθέσει το soundtrack.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το νέο teaser παρακάτω.