Terrifier 3: Ο φρικιαστικός κλόουν επιστρέφει με μία μεγάλου budget horror ταινία

Θα παίξει το 2024
31 Μαΐου 2023 23:01
Terrifier 3: Ο φρικιαστικός κλόουν επιστρέφει με μία μεγάλου budget horror ταινία

Τον Περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι θα έρθει το Terrifier 3, ύστερα από την αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία που είχε το 2ο κεφάλαιο. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες νέες πληροφορίες που σίγουρα θα χαροποιήσουν εκείνους που είδαν και λάτρεψαν τις προηγούμενες δύο horror ταινίες.

Όπως μεταφέρει το Deadline, το Terrifier 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, με το budget της ταινίας να είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τις πρώτες δύο ταινίες. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Damien Leone, θα βρίσκεται κανονικά και εδώ, μαζί με τον παραγωγό Phil Falcone που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την 3η ταινία, αλλά ο David Howard Thornton που υποδυόταν τον κλόουν “Art The Clown” πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στο ρόλο του, μαζί με την Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna.

Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πρόσφατα:

Ένας από τους κύριους στόχους μου για το Terrifier 3 είναι να αντιπροσωπεύει τη φρίκη όπως ακριβώς υπήρχε και στην αρχική ταινία. Αυτό είχε μια πραγματικά τρομακτική ατμόσφαιρα για την οποία είμαι περήφανος. Εάν όλα πάνε καλά και όπως έχουν προγραμματιστεί, το 3ο μέρος θα είναι το πιο τρομακτικό Terrifier μέχρι στιγμής.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το 2ο μέρος του franchise παρακάτω θα βρείτε μερικές πληροφορίες:

Το Terrifier 2 διαδραματίζεται μετά την ταινία του 2016 και επικεντρώνεται σε έναν κλόουν δολοφόνο που ονομάζεται “Art the Clown”. Στο Terrifier 2 πρωταγωνιστούν οι David Howard Thornton και Lauren LaVera. Επίσης, από το πρώτο φιλμ, έρχεται και η Samantha Scaffidi ως Victoria Heyes, καθώς και η Felissa Rose (Sleepaway Camp).

Το Terrifier 2 θεωρήθηκε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αφού είχε προϋπολογισμό μόλις 250 χιλιάδες δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει στο box office περισσότερα από 15 εκατομμύρια. Μάλιστα, αγαπήθηκε και από το κοινό λόγω του feeling ότι έμοιαζε με παλιές horror ταινίες και αυτή τη στιγμή έχει 85% στο Rotten Tomatoes και 80% από τις κριτικές του κοινού.

Το Terrifier 3 θα παίξει στους κινηματογράφους το 2024.