TikToker έβαλε τη μουσική του Τιτανικού στο αεροπλάνο – Η Kate Winslet ήταν δίπλα του χωρίς να το ξέρει

Όταν το κατάλαβε ήταν αργά γιατί άλλαξε κάθισμα στο αεροπλάνο
31 Μαΐου 2023 22:46
TikToker έβαλε τη μουσική του Τιτανικού στο αεροπλάνο – Η Kate Winslet ήταν δίπλα του χωρίς να το ξέρει

Ένα TikTok βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή έναν γνωστό TikToker και την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, Kate Winslet. Ο TikToker ονόματι “Chris” έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια ακόλουθους και συνειδητοποίησε πριν από μερικές ώρες ότι βρισκόταν στην ίδια πτήση με την Kate Winslet.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, καθώς βρισκόταν σε μια πτήση, έπαιξε καταλάθος το My Heart Will Go On, το γνωστό κομμάτι από το soundtrack του Τιτανικού και η Winslet καθόταν δίπλα του, χωρίς καν να το καταλάβει.

Εκείνος νόμιζε αρχικά ότι είχε συνδέσει στο τηλέφωνό του τα AirPods, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν είχαν συνδεθεί με αποτέλεσμα το τραγούδι να παίξει για λίγα δευτερόλεπτα δυνατά. Φαίνεται ότι η Winslet άκουσε το τραγούδι και μάλλον κατάλαβε ότι ήταν ένας θαυμαστής της, αλλά ο Chris δεν συνειδητοποίησε τι έγινε.

Άλλαξα θέση και καθώς σηκώθηκα από το κάθισμα βλέπω δίπλα μου μια γυναίκα που μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. Μόλις έφυγα το My Heart Will Go On συνέχιζε να παίζει και κατάλαβα ότι καθόμουν δίπλα στην Kate Winslet.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, εκείνος άλλαξε θέση στο αεροπλάνο και λίγο μετά κατάλαβε ότι δίπλα του καθόταν η διάσημη ηθοποιός, η οποία φαίνεται ότι άκουσε το My Heart Will Go On.

Πως κατάλαβε, όμως, ότι ήταν η Winslet στο διπλανό κάθισμα; Μέσα στο βίντεο παρουσιάζει κάποιες φωτογραφίες της Kate Winslet να φοράει ένα συγκεκριμένο τζάκετ στις Κάννες, το οποίο βρισκόταν και πάνω στο κάθισμά της στο αεροπλάνο. Επίσης, η συγκεκριμένη γυναίκα διάβαζε ένα σενάριο.

Δείτε το viral βίντεο, το οποίο μετράει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές

@chris KATE IF YOU SEE THIS IM SORRY I DIDN’T KNOW #storytime #katewinslet #titanic ♬ original sound - Chris Olsen

Ο Chris είπε μεταξύ άλλων ότι έβαλε να ακούσει τραγούδια της Celine Dion, επειδή εκείνη ακύρωσε πρόσφατα τη μεγάλη περιοδεία της.

Tags: