Insidious: Δεν χορτάσατε τις ταινίες; Ετοιμαστείτε τώρα και για spin-off

Στα σκαριά βρίσκεται το Thread: An Insidious Tale
31 Μαΐου 2023 21:51
Insidious: Δεν χορτάσατε τις ταινίες; Ετοιμαστείτε τώρα και για spin-off

Και ενώ οι fans του horror περιμένουν να παρακολουθήσουν το επόμενο Insidious στους κινηματογράφους, φαίνεται ότι το franchise έχει αρκετό μέλλον μπροστά του. Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, εκτός από το Insidious: The Red Door της Sony Pictures που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, στα σκαριά βρίσκεται και το πρώτο spin-off.

Όπως μεταφέρει το Deadline, η Screen Gems, η Blumhouse και η Atomic Monster του James Wan, έχουν υπό ανάπτυξη το Thread: An Insidious Tale, μία ολοκαίνουργια ταινία τρόμου που θα τη σκηνοθετήσει ο Jeremy Slater. O Slater είναι γνωστός από τη δουλειά του στην τηλεοπτική σειρά The Exorcist (2016-2017), ενώ ήταν σκηνοθέτης και στο Moon Knight των Marvel Studios. Εκείνος έχει συμμετάσχει και σε άλλα projects, όπως το Fantastic Four, το Death Note και το Pet του 2016.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Deadline, σε αυτή την ταινία θα παίξει η Mandy Moore, την οποία μπορεί να θυμάστε από το 47 Meters Down και το This is Us, αλλά και ο Kumail Nanjiani των Eternals και The Big Sick.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του πρώτου spin-off του Insidious λένε τα εξής:

Η ιστορία εδώ επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι (Moore και Nanjiani), οι οποίοι θα ζητήσουν βοήθεια για να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο χρησιμοποιώντας ένα ξόρκι, έτσι ώστε να αποτρέψουν το θάνατο της μικρής τους κόρης. Χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Λίγα λόγια για το Insidious 5 ή αλλιώς Insidious: The Red Door που θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου:

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Παίζουν οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.