Τις ευλογίες του Henry Cavill πήρε η Supergirl της ταινίας 'The Flash'

Η Sasha Calle μιλάει για την συνάντησή της με τον πρώην Superman του DCEU
31 Μαΐου 2023 08:50
Τις ευλογίες του Henry Cavill πήρε η Supergirl της ταινίας 'The Flash'

Τις "ευλογίες" του Henry Cavill πήρε η κινηματογραφική Supergirl της ταινίας 'The Flash', την οποία υποδύεται η Sasha Calle. Η 27χρονη ηθοποιός μίλησε για την συνάντησή της με τον πρώην Superman του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC όπου πρακτικά ο Cavill της έδωσε την έγκρισή του για την ερμηνεία της στο The Flash, που αποτελεί και το ντεμπούτο της στο νέο DC Universe.

"Τον γνώρισα αφότου είχαμε τελειώσει με τα γυρίσματα της ταινίας, πολλούς μήνες αργότερα. Του έκανα μια μεγάλη αγκαλιά. Ξέρεις τώρα γιατί είναι ο Henry Cavill ρε φίλε! Ο δικός μάς Man of Steel. Είναι τόσο ευγενικός και τόσο ευπρεπής και ήταν μια φοβερή εμπειρία." είπε η Calle στην συνέντευξή της στο Entertainment Weekly. 

Παρά το ότι δεν είχε την τύχη να μοιραστούν μαζί την οθόνη ως Superman και Supergirl, ρώτησε τον Cavill τι πίστευε για την ερμηνεία της, όντας η κινηματογραφική ξαδέρφη του: Τον ρώτησα 'Σε έκανα περήφανο ξάδερφε; Εγκρίνει ο Σούπερμαν; Και εκείνος μου απαντά 'Εντελώς. Έκανες μια φανταστική δουλειά'. Και για μένα αυτό σήμαινε τα πάντα επειδή είναι ο Henry Cavill και είναι αυτός που είναι". 

Η πονεμένη ιστορία του Henry Cavill στο DCEU έληξε άδοξα μετά το cameo του στην ταινία "Black Adam" που θα σηματοδοτούσε την μεγάλη του κινηματογραφική επιστροφή και σε άλλες ταινίες της DC. Όμως αυτή η κίνηση είχε συμβεί πριν έρθουν οι James Gunn και Peter Safran στη DC Studios και ξηλώσουν τα πάντα, καθώς είχαν άλλα σχέδια για τον Man of Steel. Εμφανίστηκε στις ταινίες "Man of Steel" (2013), Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016) και Justice League (2017).

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 15 Ιουνίου.