Fast X: O Vin Diesel μιλάει για 'αυτή' την αναπάντεχη επιστροφή της ταινίας

Η δεύτερη cameo εμφάνιση που σόκαρε το κοινό
30 Μαΐου 2023 16:57
Fast X: O Vin Diesel μιλάει για 'αυτή' την αναπάντεχη επιστροφή της ταινίας

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ FAST X


Δύο μεγάλες και αναπάντεχες εκπλήξεις επιφύλασσε το "Fast X" για τους fans του Fast & Furious ταινιών: η πρώτη και μεγαλύτερη ήταν η εντελώς αναπάντεχη επιστροφή του Dwayne Johnson ως Luke Hobbs, ο οποίος εμφανίστηκε στην post-credits σκηνή. 

Η δεύτερη όμως συνέβη στα τελευταία λεπτά της ταινίας πριν ρολάρουν τα credits και αφορά την επιστροφή της Gal Gadot στο ρόλο της Gisele Yashar. Για αυτήν την εμφάνιση μίλησε για πρώτη φορά ο Vin Diesel, παραγωγός της ταινίας και πρωταγωνιστής φυσικά αφού υποδύεται τον Dom Toretto. 

Συγκεκριμένα στο Variety εξήγησε πώς συνέβη τελικά το cameo της Gadot, κάτι που ψηνόταν εδώ και καιρό αφού είχαν γυρίσει αρκετές επιπλέον σκηνές μαζί με την Michelle Rodriguez σε προηγούμενες ταινίες. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως αυτές οι post-credits σκηνές είναι πολύ περίτεχνες για να τις πετύχει η παραγωγή. 

- Variety: "Η Michelle [Rodriguez] μου είπε ότι είχατε γυρίσει υλικό με την Gal σε προηγούμενες ταινίες, για να επιστρέψει σε επόμενες ταινίες, αλλά δεν είχε πετύχει μέχρι αυτή την ταινία...".

- Diesel: "Είχαμε γυρίσει άλλα πράγματα πριν από πολύ καιρό, τα οποία μπορεί να μην ταίριαζαν για τη συγκεκριμένη ταινία στο φινάλε. Το να προσθέτεις τέτοιες σκηνές είναι πολύ δύσκολο πράγμα, γιατί θέλεις αυτό το μεγάλο ταλέντο και ταυτόχρονα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να διατηρήσεις τη συναισθηματική κατάσταση του κοινού σου στο τέλος της ταινίας. Οπότε αυτό είναι που πρέπει να "ζογκλάρουμε" και είμαστε πολύ τυχεροί που το καταφέραμε εδώ...".

Το 10ο Fast & Furious έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα $512 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office. Εμείς είδαμε το Fast X και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ενώ εκτός από τους Diesel και Momoa παίζουν και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Επίσης, ο Vin Diesel όντας πρωταγωνιστής και παραγωγός των ταινιών,  μίλησε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X στη Ρώμη, ρίχνοντας τη βόμβα ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να είναι το πρώτο μέρος της

To Fast X προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.