Keanu Reeves: Ροκάρει ξανά με την μπάντα του μετά από 20 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ναι, ο “κ. Wick“ είναι μπασίστας στη δική του μπάντα και τώρα επανενώθηκαν
30 Μαΐου 2023 09:46
Keanu Reeves: Ροκάρει ξανά με την μπάντα του μετά από 20 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ξέρατε ότι ο Keanu Reeves παίζει σε δική του μπάντα; Κι όμως στα... "διαλείμματά" του ο πρωταγωνιστής των ταινιών John Wick ροκάρει με τους "Dogstar" -όπως ονομάζεται η μπάντα του- παίζοντας μπάσο. Οι Dogstar προσδιορίζονται ως ένα grunge rock συγκρότημα και μετά από 20 και πλέον χρόνια, έπαιξαν το πρώτο τους live στο BottleRocket Festival στο Napa Valley της Καλιφόρνια, το περασμένο Σάββατο.

Η επανένωσή τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η μπάντα του Reeves ανακοίνωσε ότι ετοιμάζουν νέο υλικό παράλληλα, που θα είναι το πρώτο τους φρέσκο δείγμα εδώ και 23 χρόνια. Έχουν κυκλοφορήσει δύο studio albums, το "Our Little Visionary" του 1996 και το "Happy Ending" το 2000, ενώ δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους. Εκείνο τον καιρό η δημοφιλία τους κιόλας εκτοξευόταν παράλληλα με την καριέρα του Reeves, ο οποίος τότε πρωταγωνιστούσε στις ταινίες "The Matrix". 

Στο πρώτο τους live, φυσικά, ο φακός επικεντρώθηκε -σε ποιον άλλον- στον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό και στην προκειμένη περίπτωση, μπασίστα των Dogstar. Έπαιξαν τη νέα τους μουσική -η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και παλιά τους κομμάτια από τα δύο προηγούμενα άλμπουμ, με τον Reeves να δηλώνει στο Billboard τα εξής: "Είναι ένας χώρος που λατρεύω και ένας χώρος που προσπαθώ να προστατεύσω.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες: