John Wick: Αυτό το 10 ωρών βίντεο έγινε viral όχι μόνο επειδή πέφτει συνεχώς ο Keanu Reeves

H σκηνή του John Wick Chapter 4 που έγινε meme και είναι highlight της ταινίας
30 Μαΐου 2023 01:06
John Wick: Αυτό το 10 ωρών βίντεο έγινε viral όχι μόνο επειδή πέφτει συνεχώς ο Keanu Reeves

Χωρίς καμία εξήγηση γιατί πολύ απλά δε τη χρειάζεται, το κανάλι της Lionsgate στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 10 ωρών από το John Wick: Chapter 4 που έγινε viral, στην οποία ο Mr. Wick του Keanu Reeves πέφτει συνεχώς. 

Στο εν λόγω βίντεο επαναλαμβάνεται επί 10 ώρες η περίπου δέκα λεπτών σκηνή που κόβει την ανάσα από το John Wick 4 η οποία διαδραματίζεται στα περίφημα σκαλιά της Μονμάρτης στο Παρίσι. Πρόκειται για τα εμβληματικά 222 σκαλοπάτια της, τα οποία οδηγούν στην ρωμαιοκαθολική και επιβλητική εκκλησία "Σάκρε-Κερ" (Sacré-Coeur Basilica). Η σκηνή λαμβάνει χώρα προς το τέλος της ταινίας καθώς ο Baba Yaga ξεπαστρεύει με μεθοδικό τρόπο ένα σωρό άτυχους αντιπάλους του πάνω σε αυτά τα σκαλιά, μόνο που οι χορογραφίες μάχης και πυροβολισμών -το λεγόμενο gun-fu των John Wick ταινιών- δίνει ρέστα. 

Εκτός του ότι πέφτει συνεχώς και ξανασηκώνεται ο Mr. Wick η σκηνή έγινε πρακτικά meme εκτός από highlight του John Wick: Chapter 4. Οι fans των ταινιών έχουν ξετρελαθεί στα σχόλια του βίντεο, χαρακτηρίζοντας "ευφυέστατη" την ιδέα να ανέβει ένα τέτοιο βίντεο, ενώ άρχισαν να ζητάνε και άλλες... 10ωρες βερσιόν σκηνών του "Chapter 4". Χωρίς περαιτέρω εξήγηση και σχολιασμό απλώς απολαύστε το. 

Δείτε το βίντεο όπου ο John Wick πέφτει συνεχώς για 10 ώρες: 

Προ ολίγων ημερών πρακτικά επιβεβαιώθηκε ότι έρχεται το John Wick 5 και έτσι o Keanu Reeves απλά δεν πρόκειται να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε, μετά τα απαιτητικά γυρίσματα του 4ου κεφαλαίου. 

Η συγκομιδή του John Wick 4 ξεπέρασε τα $428 εκατομμύρια παγκοσμίως όντας φυσικά η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά από τις υπόλοιπες και ίσως να φτάσει τα $500 εκατομμύρια όσο προβάλλεται σε άλλες χώρες του κόσμου όπως στην Ασία. Χάρη σε αυτό το franchise κατάφερε να ξεπεράσει το $1 δισεκατομμύριο στο box office

Το σύμπαν του John Wick θα συνεχιστεί με τη σειρά "The Continental" στο Amazon Prime Video και το πρώτο trailer θα το δείτε εδώ αλλά και με την ταινία "Ballerina" που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Στην πρώτη spinoff ταινία των John Wick, η Ana de Armas θα υποδυθεί την "Ballerina" μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick. Πιθανολογείται ότι μια από τις spinoff ταινίες του John Wick θα αφορά τον χαρακτήρα του Donnie Yen από το John Wick: Chapter 4.

Στις 13 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το John Wick: Chapter 4 σε Blu-ray, DVD και VOD υπηρεσίες.