Extraction 3: Βρίσκεται ήδη στα σκαριά η τρίτη ταινία με τον Chris Hemsworth

To Netflix και οι Russo φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν την τριλογία του Tyler Rake
30 Μαΐου 2023 00:02
Extraction 3: Βρίσκεται ήδη στα σκαριά η τρίτη ταινία με τον Chris Hemsworth

Ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της η ταινία Extraction 2 με τον Chris Hemsworth και ήδη έγινε γνωστό ότι στα σκαριά βρίσκεται η τρίτη ταινία του franchise. 

Η πληροφορία αυτή προήρθε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και οραματιστή των Extraction ταινιών, Sam Hargrave, ο οποίος μίλησε στο podcast του BroBible και επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Extraction 3. Βέβαια, όπως διευκρίνισε αυτό θα γίνει εφόσον οι fans "αγκαλιάσουν θετικά" το Extraction 2, και μόνο τότε το Netflix θα δώσει το "πράσινο φως".

Ήδη μάλιστα έχουν γράψει το σενάριο του Extraction 3, ενώ σε παλιότερη συνέντευξή του ο Hemsworth είχε δηλώσει ανοιχτά ότι τον ψήνει να επιστρέψει στο ρόλο του Tyler Rake για μια τρίτη καταιγιστική περιπέτεια. “Είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν υπερβάλλω καθόλου” δήλωσε ο Hemsworth για το ρόλο του ως Tyler Rake όσον αφορά όλα αυτά τα απαιτητικά stunts που χρειάστηκε να κάνει στα γυρίσματα του sequel.

Είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Δεν υπερβάλλω καθόλου” δήλωσε ο Hemsworth για το ρόλο του ως Tyler Rake όσον αφορά όλα αυτά τα απαιτητικά stunts που χρειάστηκε να κάνει στα γυρίσματα του sequel.

Η επίσημη σύνοψη του Extraction 2 αναφέρει: Αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Rake επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

Ο Hemsworth ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Joe και Anthony Russo και το σενάριο ο Joe Russo. Η Golshifteh Farahani επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 16 Ιουνίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του sequel: