Deadpool 3: Η απεργία του WGA “χτυπά“ τις ατακάρες του Ryan Reynolds

Λόγω νομικής εμπλοκής ο Ryan Reynolds δεν μπορεί να είναι ο ανεξέλεγκτος Deadpool που μάθαμε
29 Μαΐου 2023 19:16
Deadpool 3: Η απεργία του WGA “χτυπά“ τις ατακάρες του Ryan Reynolds

Πριν μερικές μέρες σας μεταφέραμε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Deadpool 3 μόνο που αυτό συμβαίνει εν μέσω της απεργίας του Writer's Guild of America (Σωματείο Σεναριογράφων του Χόλιγουντ), κάτι που επηρεάζει και μάλιστα σημαντικά την παραγωγή της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel Studios. 

Βλέπετε ο Ryan Reynolds στις προηγούμενες δύο ταινίες ήταν σχεδόν ο... εαυτός του στα γυρίσματα και αυτό του έδινε την δυνατότητα αυτοσχεδιάζει πολλές από τις ατάκες του Deadpool, με αποτέλεσμα να καταλήγουν τα αυθόρμητα takes της ταινίας, αντί για αυτά που υπήρχαν στο σενάριο. Αυτό άλλωστε ήταν και ένα από τα στοιχεία που έκαναν τη γραφή αλλά και τις δύο ταινίες του Deadpool τόσο επιτυχημένες και λατρεμένες από το κοινό. 

Ωστόσο αυτός ο αυθορμητισμός κινδυνεύει να χαθεί στο Deadpool 3 λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Πώς όμως γίνεται αυτό; Όπως μεταφέρει το Collider, o Reynolds έχει credits ως σεναριογράφος του Deadpool 3 και λόγω του ότι είναι μέλος του WGA δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω αλλαγές στους διαλόγους, καθώς όλοι οι σεναριογράφοι του σωματείου πρέπει να τηρήσουν όλοι τους κανόνες και να "αφήσουν κάτω τα στυλό τους". 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για όσο διαρκεί η απεργία του WGA και γίνονται παράλληλα τα γυρίσματα του Deadpool 3 ο Ryan Reynolds δεν μπορεί να αυτοσχεδιάσει τις ατάκες του -που έχουν καταλήξει να γίνονται ατακάρες στις ταινίες. Το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ νωρίς να το γνωρίζουμε. 

 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η οποία ήταν η εταιρία που έφερε τα δύο πρώτα Deadpool.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα δείτε και τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, αλλά και την επιστροφή του Rob Delaney ως Peter.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.