Από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την ταινία μυστηρίου στο Netflix

Το πόνημα του M. Night Shyamalan έφτασε στην υπηρεσία
27 Μαΐου 2023 09:50
Από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την ταινία μυστηρίου στο Netflix

Όπως σάς είχαμε ενημερώσει τον περασμένο Απρίλιο, από σήμερα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία τρόμου από γνωστό σκηνοθέτη στο Netflix Ελλάδας. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, καθώς ο M. Night Shyamalan, ο σκηνοθέτης της Έκτης Αίσθησης θέλει να σας διηγηθεί μια παράξενη ιστορία με ανθρώπους που γερνάνε πολύ γρήγορα όταν επισκέπτονται μια απομονωμένη παραλία.

Μιλάμε για την ταινία OLD, η οποία έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 και μπορείτε από σήμερα 27 Μαΐου να την απολαύσετε μόνοι ή με την παρέα σας μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Το “OLD” εμπνέεται από μία γαλλική νουβέλα, το “Sandcastle”, του Pierre Oscar Levy, που διάβασε ο Shyamalan και ερωτεύτηκε αμέσως όπως είχε δηλώσει. Τόσο πολύ που απέκτησε γρήγορα τα δικαιώματα για να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη.

Η σύνοψη λέει τα εξής:

Μια οικογένεια ανακαλύπτει με τρόμο ότι η απομονωμένη παραλία όπου παραθερίζει έχει τη δύναμη να επισπεύδει τη διαδικασία γήρανσης, μειώνοντας τη ζωή τους σε μία μέρα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει γράψει ο M. Night Shyamalan, ενώ παίζουν μεταξύ άλλων οι Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (The Man in the High Castle), Ken Leung, Alex Wolff (Hereditary), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Last Night in Soho). Μαζί τους οι: Embeth Davidtz, Eliza Scanlen (Little Women), Emun Elliott, Kathleen Chalfant, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre.

Το OLD του Shyamalan ήρθε το 2021, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν φέτος με το Knock at the Cabin που είχε πρωταγωνιστές τους Dave Bautista, Rupert Grint, Jonathan Groff, Kristen Cui και Ben Aldridge. Ο Shyamalan έχει μεγάλο ιστορικό στις ταινίες μυστηρίου/τρόμου και είχε γίνει ευρέως γνωστός από την Έκτη Αίσθηση (The Sixth Sense), αλλά και από τα The Village, Signs, Lady in the Water, Split και πολλά άλλα.