Το νέο Mission Impossible θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise

Θα ξεπερνάει κατά πολύ τις δύο ώρες
26 Μαΐου 2023 00:52
Το νέο Mission Impossible θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise

Το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One θα παίξει αυτόν τον Ιούλιο στους κινηματογράφους και μόλις έγινε γνωστή η διάρκειά του. Όπως μεταφέρει το IGN, η νέα ταινία θα είναι η μεγαλύτερη στο franchise, μιας και θα ξεπερνάει κατά πολύ τις δύο ώρες.

Έτσι, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να καθίσετε για αρκετή ώρα στη σκοτεινή αίθουσα, αφού το Dead Reckoning θα είναι 2 ώρες και 36 λεπτά χωρίς τα credits. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Mission Impossible: Fallout, ήταν μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταινία σε διάρκεια, με 2 ώρες και 27 λεπτά, ενώ το πρώτο φιλμ άγγιζε τη 1 ώρα και 50 λεπτά.

Μένει τώρα να δούμε πόσο διαρκεί και η επόμενη ταινία Cruise, το Mission Impossible: Dead Reckoning – Part Two, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους το 2024.

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και μπήκε μέσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.