Barbie: Η κούκλα της Margot Robbie αποκαλύπτεται με χορό, τραγούδι και κυνηγητό!

“Αν μισείτε την Barbie αυτή η ταινία είναι για εσάς”
25 Μαΐου 2023 19:31
Barbie: Η κούκλα της Margot Robbie αποκαλύπτεται με χορό, τραγούδι και κυνηγητό!

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το νέο trailer από την ταινία “Barbie” με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. Το νέο βίντεο θέλει να σας πείσει να πάτε στους κινηματογράφους και να παρακολουθήσετε αυτό που ετοίμασε η Greta Gerwig (Lady Bird), καθώς αναφέρει ότι εάν αγαπάτε ή μισείτε την Barbie, αυτή η ταινία είναι για εσάς.

Η κούκλα της Robbie έχει δύο επιλογές: να μείνει στην δική της φανταστική πόλη ή να φύγει και να γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο, όπου δεν είναι γεμάτος καλοσύνη. Εκείνη φαίνεται ότι διαλέγει το δεύτερο και μαζί της -χωρίς να το θέλει- πηγαίνει και ο Ken του Ryan Gosling (La La Land) και έτσι καταλήγουν να μπλέκονται για τα καλά. Από την άλλη, ο Will Ferrell θέλει να τους κάνει κακό και ξεκινάει ένα κυνηγητό χωρίς προηγούμενο.

Επίσης, το trailer αρχίζει και με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Dua Lipa με τίτλο “Dance the Night”, το οποίο θα είναι το κεντρικό theme της ταινίας. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι η Lipa θα βρίσκεται κανονικά στο cast.

Ένα cast που είναι τεράστιο, αφού παίζουν μεταξύ άλλων οι America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Η πλοκή της ταινίας:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.