No Hard Feelings: Κυκλοφόρησε το νέο trailer από την ακατάλληλη κωμωδία της Jennifer Lawrence

Ραντεβού στις αίθουσες αυτόν τον Ιούνιο
25 Μαΐου 2023 17:27
No Hard Feelings: Κυκλοφόρησε το νέο trailer από την ακατάλληλη κωμωδία της Jennifer Lawrence

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο “Red band” trailer του No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης), το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου. Πρόκειται για τη νέα αυστηρώς ακατάλληλη κωμική ταινία της Jennier Lawrence που βασίζεται σε μια πραγματική αγγελία κάποιων γονέων.

Η ταινία φαίνεται ότι αντλεί έμπνευση από μία πραγματική αγγελία που είχε ανέβει παλιότερα σε ένα site, όπου κάποιοι γονείς έψαχναν κοπέλα για τον γιο τους. Ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ποτέ εάν όντως ήταν μια αληθινή αγγελία ή όχι, αν και πολλοί πίστευαν το δεύτερο. Έτσι, η νέα κωμική ταινία της Lawrence εμπνέεται από αυτό και θέλει να σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Μάλιστα, το No Hard Feelings είναι μόνο για μεγάλους αφού έχει λάβει R-rated πιστοποίηση, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 17 ετών.

Η σύνοψη του No Hard Feelings λένε τα εξής:

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Andrew Barth Feldman και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει γράψει επεισόδια για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, το The Office, ενώ δούλεψε στο παρελθόν και στα Good Boys, Bad Teacher, Year One, Hello Ladies, Trophy Wife και άλλα. Εκείνος βοήθησε και στο σενάριο του No Hard Feelings, μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Το No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης) θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου.