Ο Matt Damon σχολιάζει την 'μάχη' μεταξύ Oppenheimer και Barbie στα social media

Καθώς οι δύο ταινίες θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ
24 Μαΐου 2023 15:46
Ο Matt Damon σχολιάζει την 'μάχη' μεταξύ Oppenheimer και Barbie στα social media

Μια άτυπη "μάχη" μεταξύ δύο καλοκαιρινών blockbusters έχει ξεσπάσει εδώ και μήνες στα social media καθώς τόσο το "Oppenheimer" σε σκηνοθεσία Christopher Nolan, όσο και η ταινία της "Barbie" σε σκηνοθεσία Greta Gerwig, θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, δηλαδή στις 21 Ιουλίου

Το drama της υπόθεσης γίνεται εντονότερο καθώς ο Chris Nolan συνεργαζόταν επί χρόνια με την Warner Bros. (παραγωγό του "Barbie") και για χάρη της νέας του ταινίας, μεταπήδησε στη Universal Pictures, κάτι που θα θέσει ως αντίπαλο τον διάσημο σκηνοθέτη με το παλιό του στούντιο παραγωγής. 

Για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, τσεκάρετε μερικά από τα tweets και memes που κυκλοφορούν στο Twitter: 

Ο Matt Damon που συμπρωταγωνιστεί στο "Oppenheimer" πλάι στους Cillian Murphy και Robert Downey Jr. κλήθηκε να σχολιάσει την διαμάχη αυτή μόνο που δε γνώριζε καν πως υπάρχει! Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μιλώντας στο Vanity Fair δήλωσε: "Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω ειλικρινά. Δεν έχω δώσει σημασία σε όλα αυτά." 

Χωρίς να έχει διάθεση να συμμετέχει στο "Barbie vs Oppenheimer" συνέχισε τη δήλωσή του, με μια αρκετά νηφάλια απάντηση σε όσους συμμετέχουν σε αυτή την αντιπαράθεση λέγοντας: "Ο κόσμος επιτρέπεται να δει δύο ταινίες σε ένα Σαββατοκύριακο και το Oppenheimer είναι μια από αυτές!.

Για την ιστορία η ταινία Oppenheimer θα βγει στις ελληνικές αίθουσες αρκετά αργότερα στις 24 Αυγούστου, ενώ η ταινία Barbie στις 20 Ιουλίου και επομένως τέτοια μάχη στις δικές μας αίθουσες δε θα δοθεί, όπως σε αυτές της Αμερικής.