Δείτε μια νέα καταιγιστική σκηνή από το Spider-Man: Across The Spider-Verse

Ανελέητο κυνήγι στο Αραχνοσύμπαν!
24 Μαΐου 2023 15:15
Δείτε μια νέα καταιγιστική σκηνή από το Spider-Man: Across The Spider-Verse

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια σκηνή από το πολυαναμενόμενο sequel της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας, "Spider-Man: Into The Spider-Verse", με τίτλο "Spider-Man: Across the Spider-Verse", η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στις ελληνικές αίθουσες. 

Στη νέα σκηνή του Spider-Man: Across the Spider-Verse βλέπουμε εκτενώς μια σεκάνς που τα trailers εμφάνιζαν όλον αυτόν τον καιρό αποσπασματικά. Πρόκειται για το ανθρωποκηνυγητό (ή καλύτερα αραχνοανθρωποκηνυγητό) που εξαπολύει ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac ενάντια στον Miles Morales και δίνει την εντολή σε κάθε Spider-Man που υπάρχει στο Αραχνοσύμπαν να τον πιάσει!

H σκηνή περιέχει μια γκάφα ενός εκ των Spider-People του Spider-Verse αλλά και την αναπαράσταση του "Spider Meme" σε Multiverse διαστάσεις όμως. Έπειτα ξεσπάει ένα ανελέητο κυνηγητό που δίνει ματιές σε ένα σωρό variants όπως έναν δεινόσαυρο και μια αράχνη "Spider-Man". 

Δείτε τη σκηνή παρακάτω: 

 

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

Πρωταγωνιστούν οι Shameik Moore ως Miles Morales, Hailee Steinfeld ως Gwen Stacy, Oscar Isaac ως Miguel O'Hara, Jake Johnson ως Peter B. Parker, Issa Rae ως Jessica Drew, Brian Tyree Henry ως Jefferson Davis, Luna Lauren Velez ως Rio Morales και Rachel Dratch ως Principal. Στην ταινία θα ακούσετε επίσης και τους Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, το Across the Spider-Verse θα έρθει σε δύο βερσιόν. Η μία είναι με αγγλικό dub και ελληνικούς υπότιτλους και η δεύτερη πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στη 1 Ιουνίου.