The Flash: Το τελικό trailer έφτασε και ξεκινάει το “reset” της DC

Σύντομα στους κινηματογράφους
24 Μαΐου 2023 12:47
The Flash: Το τελικό trailer έφτασε και ξεκινάει το “reset” της DC

Η Warner Bros. Discovery έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του The Flash, το οποίο θέλει να κάνει το “reset” για το σύμπαν της DC αυτόν τον Ιούνιο στους κινηματογράφους. Με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller ως Barry Allen, η νέα ταινία θα έχει εκπλήξεις και κάποιους χαρακτήρες από…τα παλιά.

Όπως τον Batman του Michael Keaton, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του μετά από πολλά χρόνια, αλλά και τον Ben Affleck ως Bruce Wayne. Επίσης, πρόκειται να δείτε και τον General Zod που κάνει επικό comeback μετά το Man of Steel και που κάτι κακό ετοιμάζει όπως έχουμε δει σε παλιότερα trailers.

Δείτε το τελικό trailer του The Flash παρακάτω:

 

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει:

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια.

Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 15 Ιουνίου.