O Arnold Schwarzenegger θα δουλεύει για το Netflix - Δείτε το βίντεο

Γιατί είναι ο μόνος κατάλληλος για να πάρει τις ταινίες δράσης στα σοβαρά
23 Μαΐου 2023 15:16
O Arnold Schwarzenegger θα δουλεύει για το Netflix - Δείτε το βίντεο

Ο Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) βρήκε τη νέα του δουλειά πιάνοντας ένα υψηλόβαθμο πόστο στο... Netflix! Ναι, καλά διαβάζετε ο "Εξολοθρευτής" θα εργάζεται πλέον για το Netflix ως "Chief Action Officer" δηλαδή υπεύθυνος δράσης των πρωτότυπων σειρών και ταινιών του streaming κολοσσού, με σκοπό να διασφαλίσει ότι θα φέρει "την καλύτερη δράση σε όλον τον πλανήτη" μόνο για τους συνδρομητές του Netflix. 

Το teaser μάλιστα της ανακοίνωσης είναι...ενδεικτικό του βεληνεκούς του Σβαρτσενέγκερ καθώς σκάει μπροστά στα κεντρικά γραφεία του Netflix με ένα πραγματικό άρμα μάχης M47 (το οποίο είναι ιδιοκτησίας του κιόλας) και τσαλαπατάει μια Mercedes. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το οδηγούσε ο ίδιος του κατά τη διάρκεια του stunt: "Σαφώς και ήμουν εγώ. Σιγά μην άφηνα κάποιον άλλο να έχει αυτή τη χαρά."

Μέσα από αυτό δε διαφημίζει μόνο το "FUBAR" που θα είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά της καριέρας του, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες "Extraction 2" με τον Chris Hemsworth και "Heart of Stone" με την Gal Gadot, αλλά και την 3η σεζόν του "The Witcher" με τον Henry Cavill

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: "Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ."

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio. Showrunner εδώ είναι ο Nick Santora που ήταν παραγωγός στο Prison Break.

To Fubar θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου.