O Keanu Reeves παραλίγο να έπαιζε στο Fast X στη θέση αυτού του ηθοποιού

Το φλερτ του Reeves με το Fast & Furious franchise κρατάει χρόνια τώρα
23 Μαΐου 2023 12:15
O Keanu Reeves παραλίγο να έπαιζε στο Fast X στη θέση αυτού του ηθοποιού

Το φλερτ του Keanu Reeves με το franchise ταινιών Fast & Furious κρατάει εδώ και χρόνια, όταν είχε μαθευτεί ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις για να συμμετέχει στο spinoff του "Hobbs & Shaw". Συγκεκριμένα θα αναλάμβανε το ρόλο του κακού της ταινίας και συγκεκριμένα τη φωνή πίσω από την οργάνωση Eteon. 

Τώρα μαθαίνουμε ότι το φλερτ αυτό του "John Wick" με την φαμίλια του Dom Toretto συνεχίστηκε μέχρι το πρόσφατο Fast X (Fast & Furious 10) καθώς είχε συζητήσει με την παραγωγή της Universal για να παίξει τον ρόλο ενός εκ των villains της ταινίας. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Alan Ritchson που υποδύεται τον Aimes στο Fast X, μιλώντας για το πώς ο ίδιος κατάφερε να αποσπάσει το ρόλο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ FAST X


Μιλώντας στο Entertainment Weekly o Ritchson δεν ήταν το πρώτο όνομα που είχαν στο μυαλό τους στη Universal Pictures για να παίξει τον "Aimes", το νέο αφεντικό του The Agency και πρακτικά νέο "Mr. Nobody", o οποίος στο φινάλε του Fast X προδίδει την "φαμίλια" του Vin Diesel και αποκαλύπτει τα πραγματικά του κίνητρα, καθώς συνεργαζόταν όλον αυτόν τον καιρό με τον Dante του Jason Momoa. 

'Είχα μια μικρή δόση τύχης και καλού timing. Δούλευα σε μια ταινία με τη Hilary Swank τότε και έκανε τρομερό κρύο και με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πούνε ότι τα πράγματα άλλαξαν με τον Keanu Reeves, ο οποίος νομίζω ότι ήταν να παίξει αρχικά τον δικό μου ρόλο. Σίγουρα θα ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τα χνάρια του." είπε ο Ritchson στο EW.

Φαντάζεστε λοιπόν τον Keanu Reeves σε ρόλο κακού σε μια από τις μελλοντικές ταινίες του Fast & Furious; Έτσι όπως έχει στηθεί το franchise μπορεί σίγουρα να βρεθεί κάποιος ρόλος για να συμμετέχει ο "Baba Yaga". 

Μέχρι σήμερα το Fast έχει διαγράψει μια καλή πορεία -ειδικά στις διεθνείς αγορές- με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $320 εκατομμύρια δολάρια. Εμείς είδαμε το Fast X και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ενώ εκτός από τους Diesel και Momoa παίζουν και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Επίσης, ο Vin Diesel όντας πρωταγωνιστής και παραγωγός των ταινιών,  μίλησε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X στη Ρώμη, ρίχνοντας τη βόμβα ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να είναι το πρώτο μέρος της

To Fast X προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.