Asteroid City: Γνωρίστε τη νέα ταινία του Wes Anderson που έχει “όλο“ το Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στις 22 Ιουνίου με ένα εκπληκτικό cast
22 Μαΐου 2023 18:09
Asteroid City: Γνωρίστε τη νέα ταινία του Wes Anderson που έχει “όλο“ το Χόλιγουντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Focus Features σε συνεργασία με το IndieWire κυκλοφόρησαν το πρώτο clip από την ολοκαίνουργια ταινία του Wes Anderson, ονόματι Asteroid City. Το πολυαναμενόμενο φιλμ του δημιουργού των The French Dispatch και The Grand Budapest Hotel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο.

Το Asteroid City διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικάνικη πόλη σε μια έρημο περίπου το 1955. Η σύνοψη λέει ότι μία εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε για να συγκεντρώσει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για έναν επιστημονικό διαγωνισμό, αναστατώνεται, καθώς συμβαίνουν κάποια πολύ παράξενα γεγονότα που πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο.

Η νέα ταινία του Anderson έρχεται με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Willem Dafoe, Hong Chau, Hope Davis, Sophia Lillis, Adrien Brody, Steve Carell, Edward Norton, Jeff Goldblum, Tilda Swinton, Maya Hawke, Rita Wilson και άλλους.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια το 1 λεπτό και 33 δευτερόλεπτα και θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στους κεντρικούς χαρακτήρες μέσα από μία ιδιαίτερη και χρωματιστή σκηνή. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Το Asteroid City θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου.