Fast X: Τεράστια επιτυχία για την ταινία του Vin Diesel - Τόσα χρήματα έβγαλε σε λίγες ώρες

Ο κόσμος φαίνεται ότι πήγε στις αίθουσες για να δείτε την 10η ταινία
21 Μαΐου 2023 19:00
Fast X: Τεράστια επιτυχία για την ταινία του Vin Diesel - Τόσα χρήματα έβγαλε σε λίγες ώρες

Το Fast X έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του την Παρασκευή 19 Μαΐου (Πέμπτη για την Ελλάδα) και φαίνεται ότι ο κόσμος πήγε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσει την ταινία.

Τα πρώτα στοιχεία ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας και όπως αναφέρει το Variety, το Fast X είχε το 2ο μεγαλύτερο άνοιγμα για το 2023. Η 10η ταινία της Universal Pictures με τον Vin Diesel και τον Jason Momoa κατάφερε πολύ σημαντικές εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 320 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Από αυτά τα έσοδα, τα 67.5 εκατομμύρια ήταν μόνο για την Αμερική.

Ωστόσο, το Fast X δεν κατάφερε να περάσει το άνοιγμα του The Super Mario Bros. Movie, το οποίο είχε φέρει 377 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφερθεί, ότι για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, το Fast X δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, το F9: The Fast Saga, το οποίο είχε ξεκινήσει με 70 εκ. δολάρια.

Το Fast X έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα εντελώς δωρεάν

Παρ’ όλα αυτά, γνώρισε μεγάλη επιτυχία για το 2023 και ξεπέρασε τα 251.39 εκατομμύρια δολάρια εκτός Αμερικής σε 84 αγορές συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, του Μεξικού, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.

Η περίληψη του Fast X αναφέρει:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Εμείς είδαμε το Fast X και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Το Fast X παίζει ήδη στους κινηματογράφους.