Killers of the Flower Moon: Σάρωσε το νέο φιλμ του Martin Scorsese στις Κάννες – Δείτε βίντεο

Με Leonardo DiCaprio και Robert De Niro
21 Μαΐου 2023 09:45
Killers of the Flower Moon: Σάρωσε το νέο φιλμ του Martin Scorsese στις Κάννες – Δείτε βίντεο

Το Killers of the Flower Moon έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Καννών. Το κοινό αποθέωσε τον θρυλικό σκηνοθέτη, Martin Scorsese, με ένα χειροκρότημα που διήρκησε εννέα λεπτά.

Το φιλμ έπαιξε στις Κάννες και φαίνεται ότι εντυπωσίασε όλους όσους παρευρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα του. Η ταινία έγινε viral στο Twitter με πολλούς ανθρώπους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχει 96% βαθμολογία από τους κριτικούς στο Rotten Tomatoes. Επίσης και στο Metacritic το φιλμ του Scorsese έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές με 91/100 Metascore από 19 reviews και το σηματάκι “Must-See”.

Το 'Killers of the Flower Moon' είναι η πρώτη ταινία του Scorsese μετά το 'The Irishman', το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 Όσκαρ το 2020. Είναι επίσης η έκτη συνεργασία του με τον Leonardo DiCaprio και η δέκατη με τον Robert De Niro.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion και Tantoo Cardinal, ενώ είναι μια παραγωγή της Apple και των Dan Friedkin και Bradley Thomas.

Εννέα λεπτά χειροκροτούσαν τον θρυλικό δημιουργό Martin Scorsese.

Η συγκίνηση και το χειροκρότημα του κοινού για την Lily Gladstone.

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese και Robert DeNiro στο κόκκινο χαλί στις Κάννες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας βρισκόταν και ο Tim Cook, ο CEO της Apple, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τον Scorsese και σε όλους όσους δούλεψαν σε αυτό το φιλμ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η πλοκή του βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και εξιστορεί τη δολοφονία αρκετών μελών της φυλής Οσάζ τη δεκαετία του 1920, λίγο αφότου ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη γη τους. Οι φόνοι τράβηξαν την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI, το οποίο κατά την έρευνά του ανακάλυψε μια σκοτεινή συνωμοσία.

Πότε θα παίξει η ταινία στα μέρη μας;

Το νέο φιλμ του Scorsese θα παίξει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου και αργότερα πρόκειται να καταφθάσει και στην streaming υπηρεσία Apple TV Plus, μιας και πρόκειται για “Apple Original Film” που έγινε σε συνεργασία με την Paramount Pictures.

Πρόσφατα μάθαμε και τη διάρκεια του Killers of the Flower Moon και θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα, καθώς θα είναι μεγαλύτερη και από το The Irishman του Netflix. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.