Σειρά The Flash: Τα μαζεύει ο Grant Gustin σε ένα συγκινητικό βίντεο που έγινε viral

Και γίνεται tease για το φινάλε της Arrowverse σειράς
20 Μαΐου 2023 12:41
Σειρά The Flash: Τα μαζεύει ο Grant Gustin σε ένα συγκινητικό βίντεο που έγινε viral

Το τέλος του δρόμου έφτασε για τον Grant Gustin στο ρόλο του Flash, στην ομώνυμη λατρεμένη σειρά του The CW και της DC. Μέσα από ένα ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly για την μακροβιότερη σειρά του Arrowverse, ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για το πως νιώθει που αποχαιρετά τον ρόλο της καριέρας του μετά από μια δεκαετία στο σύμπαν της DC. 

To Entertainment Weekly έκανε tease τη συνέντευξη με έναν πολύ έξυπνο τρόπο, καθώς κυκλοφόρησε ένα "ζωντανό" εξώφυλλο όπου ο Grant Gustin ως Barry Allen μαζεύει τα πράγματά του από τα STAR Labs, με την στολή του να είναι πακεταρισμένη και τον ίδιο συναισθηματικά φορτισμένο. "Ήξερα ότι θα κρατούσα ένα πράγμα, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν το δαχτυλίδι", λέει ο Gustin στο EW. "Μόλις τελειώναμε, είπα: 'Αυτό θα μείνει στην τσέπη μου'. Τώρα είναι σε ένα συρτάρι στο σπίτι μαζί με όλα τα σημαντικά κοσμήματά μου. Για την ακρίβεια, το φόρεσα τις προάλλες."

Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του βίντεο αυτού που στο Twitter έγινε viral και μετράει πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές μέσα σε περίπου δύο μέρες. 

Δείτε το viral βίντεο του Flash με τον Grant Gustin

Στα τελευταία επεισόδια έγιναν αρκετές guest εμφανίσεις και μεγάλες επιστροφές. Στο επεισόδιο "A New World, Part 3", ο Matt Letscher υποδύθηκε ξανά τον Reverse Flash/ Eobard Thawne, ενώ στο προτελευταίο επεισόδιο της 12ης Μαΐου η Jessica Parker Kennedy και ο Rick Cosnett επέστρεψαν ως Nora West-Allen και Eddie Thawne αντίστοιχα. Οι fans αναμένουν -χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί- να εμφανιστεί και ο Carlos Valdez για να υποδυθεί ξανά τον Cisco Ramon, ο οποίος είχε αποχωρήσει στην 7η σεζόν.

Τώρα, το φινάλε αναμένεται να δοθεί με το επεισόδιο "A New Word: Part 4" που θα προβληθεί την Τετάρτη 24 Μαίου, εκεί όπου ο "Fastest Man Alive" θα γλιτώσει για ακόμη μια τελευταία φορά τη Central City. 

Όσο για το φινάλε, ο showrunner Eric Wallace έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τις επιρροές που θα έχει κάνοντας ειδική αναφορά στις σειρές "Lost", "Angel" και "The Office". "Πριν καθίσω να σκεφτώ και να γράψω το έργο αυτό, παρακολούθησα ένα σωρό φινάλε σειρών και θα σας πω αυτά που μου άρεσαν και τα χρησιμοποίησα ως έμπνευση: Το Lost, το Angel και το The Office, κατά ειρωνική σύμπτωση", εξήγησε ο Wallace. "Αγαπώ τόσο πολύ το φινάλε του Lost, επειδή ήταν δύο ώρες και είναι γεμάτο συναίσθημα. Κλαίγανε αυτοί, έκλαιγα κι εγώ κι οι πάντες έκλαιγαν. Αλλά εκείνο στο οποίο κατέληξα ως τέλειο φινάλε σειράς κατά τη γνώμη μου ήταν το Angel, το spin-off της Buffy. Φίλε, ακόμα θυμάμαι τα συναισθήματα που είχα βλέποντας το φινάλε του Angel -με ξετρέλανε εντελώς".

Η 9η και τελευταία σεζόν του The Flash προβάλλεται στην Ελλάδα μέσα από το Netflix.