Fast X: Η σκηνή με τον Jason Momoa ήταν τόσο αμφιλεγόμενη που έπρεπε να πάρει ειδική έγκριση

Ο Louis Leterrier έκανε την αποκάλυψη
20 Μαΐου 2023 12:25
Fast X: Η σκηνή με τον Jason Momoa ήταν τόσο αμφιλεγόμενη που έπρεπε να πάρει ειδική έγκριση

Το Fast X που αποτελεί τη 10η ταινία στο franchise των Fast & Furious ταινιών διανύει τις πρώτες τις μέρες στους κινηματογράφους και ήδη αρκετοί fans την έχουν παρακολουθήσει. Από τις πρώτες αντιδράσεις και τις κριτικές γίνεται αντιληπτό ότι ένα από τα δυνατά highlights της ταινίας είναι ο "Dante" του Jason Momoa, ο οποίος υποδύεται έναν τύπου Joker κακό απέναντι στην φαμίλια του Toretto. 

Υπήρχε όμως μια σκηνή στην ταινία που δεν περίμενε κανένας fan των Fast & Furious να δει, η οποία χαρακτηρίστηκε ως αποκρουστική και βγαλμένη από ταινία τρόμου με serial killer. Μόνο που υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς κατέληξε στο τελικό cut του Fast X. 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ FAST X


Αναφερόμαστε στην σκηνή όπου ο Dante συνομιλεί χαλαρά με δύο πτώματα, ενώ τους βάφει τα νύχια, η οποία ήταν έκπληξη για το ύφος του franchise γενικότερα καθώς έβγαλε πλήρως τον ψυχοπαθή χαρακτήρα του Dante. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Louis Leterrier αποκάλυψε όμως ότι για να συμπεριλάβει αυτή τη σκηνή σε μια PG-13 ταινία, έπρεπε να πάρει έγκριση από τα ανώτερα κλιμάκια της Universal Pictures και δη από την ίδια την πρόεδρο, Donna Langley. 

Συγκεκριμένα είπε στο The Hollywood Reporter: "Έτσι γυρίσαμε αυτή τη σκηνή, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση μια έξτρα σκηνή στο DVD ή στην έκδοση director's cut αργότερα. Έτσι αρχίσαμε να δοκιμάζουμε την ταινία χωρίς αυτή, και μετά αρχίσαμε να δοκιμάζουμε την ταινία με αυτή τη σκηνή. Και το κοινό ξετρελάθηκε. Κάποιοι θύμωσαν και κάποιοι άλλοι τη λάτρεψαν. Και ειλικρινά, ήταν η Donna Langley της Universal που είδε τη σκηνή και είπε: "Τη λατρεύω. Λατρεύω την παραφροσύνη αυτής της σκηνής". Και έτσι μας έδωσε το ΟΚ".

Τη σκηνοθεσία του Fast X έχει αναλάβει ο Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), ενώ εκτός από τους Diesel και Momoa παίζουν και οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren και Charlize Theron.

Επίσης, ο Diesel όντας πρωταγωνιστής και παραγωγός των ταινιών μίλησε στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X στη Ρώμη ρίχνοντας τη βόμβα ότι θα υπάρξει μια τριλογία ταινιών τελικά, που θα κλείσει το franchise, με το Fast X να είναι το πρώτο μέρος της

To Fast X προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.