The Black Demon: Ο θρύλος του “Μεγαλόδοντα” θα στοιχειώσει τους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η horror ταινία έρχεται και στα μέρη μας την 1η Ιουνίου
19 Μαΐου 2023 18:10
The Black Demon: Ο θρύλος του “Μεγαλόδοντα” θα στοιχειώσει τους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρύλος του Μεγαλόδοντα έρχεται πολύ σύντομα και στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας. Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer του The Black Demon και μόλις έγινε γνωστό ότι θα φτάσει και στα μέρη μας την 1η του Ιουνίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η εν λόγω horror ταινία βασίζεται σε ένα μεξικάνικο θρύλο ενός τεράστιου καρχαρία.

Σύμφωνα με ιστορίες από ψαράδες στην Μπάχα Καλιφόρνια, χιλιάδες ψαράδες είχαν πεθάνει αντιμέτωποι με ένα αιμοβόρο πλάσμα, λόγω του γεγονότος ότι τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ. Λέγεται επίσης ότι ο Μαύρος Δαίμονας είναι ο δολοφόνος εκατοντάδων φαλαινών που βρίσκονται νεκρές κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια επίθεση από ένα τεράστιο θηρίο.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο Πολ παίρνει την οικογένειά του σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου που έχει η εταιρεία του. Μόλις βγουν εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες που του λένε ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία, ο οποίος είναι μέρος ενός μεξικανικού θρύλου. Με την εξέδρα να βυθίζεται σταδιακά στο νερό και τον καρχαρία να τους κυνηγά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή, και να μείνει ζωντανός.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel, Carlos Solórzano, Julio César Cedillo, Jorge A. Jimenez, Raúl Méndez, Héctor Jiménez, Edgar Flores και Omar Chaparro.

Το The Black Demon (Ο Μεγαλόδοντας) θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την 1η Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω.