Το Gladiator 2 μόλις έχασε έναν από τους πρωταγωνιστές του

Έγινε recast ο ρόλος
19 Μαΐου 2023 17:23
Το Gladiator 2 μόλις έχασε έναν από τους πρωταγωνιστές του

Η παραγωγή του Gladiator 2 ξεκινάει σιγά σιγά και πρόσφατα μάθαμε ότι ο Pedro Pascal υπέγραψε για να βρίσκεται στη νέα ταινία του Ridley Scott. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό τους ηθοποιούς που θα παίξουν στο sequel, αλλά μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες που αφορούν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Barry Keoghan, τελικά αποχώρησε από το project και δε θα παίξει στην επερχόμενη ταινία. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Deadline, ο ηθοποιός των Dunkirk και Banshees of Inisherin δε θα υποδυθεί τον Emperor Geta λόγω χρόνου. Ωστόσο, η παραγωγή βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του στα μάτια του Fred Hechinger, τον οποίο ίσως θυμάστε από τη συμμετοχή του στο The White Lotus.

Το Deadline αναφέρει επίσης ότι προστέθηκαν και άλλοι ηθοποιοί στην ταινία. Πιο συγκεκριμένα θα δείτε και τους May Calamawy (Moon Knight), Lior Raz (Fauda), Derek Jacobi (Gladiator), Peter Mensah (Avatar) και Matt Lucas (Bridesmaids). Εκείνοι θα βρίσκονται πλάι στους Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn και Connie Nielsen.

Το σενάριο θα γράψει ο David Scarpa, ενώ ο Ridley Scott θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά θα βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment.

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας.

Το Gladiator 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2024.

Tags: