Δημοσιογράφος σε Harrison Ford: “Είσαι ακόμα σέξι“ - Δείτε την αντίδρασή του (BINTEO)

Η επική απάντηση που έδωσε στις Κάννες
19 Μαΐου 2023 14:36
Δημοσιογράφος σε Harrison Ford: “Είσαι ακόμα σέξι“ - Δείτε την αντίδρασή του (BINTEO)

Ο Harrison Ford βρέθηκε στις Κάννες για την παγκόσμια προβολή του Indiana Jones and the Dial of Destiny, της τελευταίας ταινίας του θρυλικού franchise. Μετά την προβολή, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε σε ένα πάνελ μαζί με το υπόλοιπο cast, όπου όλοι μαζί μίλησαν για το φιλμ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μία δημοσιογράφος είπε στον Ford ότι ακόμα «κρατιέται». Εκείνη ξεκίνησε την ερώτησή της λέγοντας στον Ford “Είσαι ακόμα πολύ σέξι”, ενώ στη συνέχεια είπε για την εξαιρετική απόδοσή του στο νέο Indiana Jones. Η ερώτηση ολοκληρώθηκε λέγοντάς του “μπορείς ακόμα να ιππεύσεις άλογο;!”.

Ο Harrison Ford γέλασε με το πρώτο σκέλος της ερώτησης λέγοντας αρχικά ότι ναι, μπορεί να ιππεύσει ακόμα άλογο, όπως και έκανε άλλωστε στο νέο Indiana Jones. Την επική απάντηση στο ότι ακόμα «κρατιέται» την έδωσε στο τέλος, όπου όλοι γέλασαν και χειροκρότησαν τον 80χρονο θρύλο του κινηματογράφου.

Δείτε την αντίδρασή του:

Άσε με να σου πω…Ναι, μπορώ να ιππεύσω άλογο, όταν με αφήνουν (γέλια). Εμμμ, με ευλόγησαν με αυτό το σώμα! Ευχαριστώ που το παρατήρησες.

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας του Indiana Jones and the Dial of Destiny στις Κάννες, ο Harrison Ford βούρκωσε, αφού αποχαιρέτησε το ρόλο του “Indy” γράφοντας κινηματογραφική ιστορία. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Indiana Jones 5

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan). Επίσης, για τελευταία φορά στο franchise, ο θρυλικός John Williams θα επιστρέψει για να συνθέσει το soundtrack.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου.