The Flash: Η αναπάντεχη αντίδραση του Stephen King όταν είδε τη νέα ταινία της DC

Ο θρυλικός συγγραφέας έχει δηλώσει άλλωστε ότι δεν τρελαίνεται για superhero ταινίες
19 Μαΐου 2023 14:06
The Flash: Η αναπάντεχη αντίδραση του Stephen King όταν είδε τη νέα ταινία της DC

Συνεχίζεται ο ντόρος γύρω από το επερχόμενο The Flash με τις θετικές αντιδράσεις όσων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία της DC πριν την κυκλοφορία της. Μια σημαντική social media περσόνα που παρακολούθησε πρόσφατα την ταινία με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller είναι ο Stephen King

O θρυλικός συγγραφέας βιβλίων τρόμου και φαντασίας είχε να πει τα καλύτερα λόγια για το The Flash, γεγονός που σαν αντίδραση πολλοί χαρακτήρισαν ως αναπάντεχη καθώς είναι γνωστό ότι δεν τρελαίνεται για superhero ταινίες. 

Μέσα από τον δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter ο Στίβεν Κινγκ έγραψε τα εξής: "Είχα την ευκαιρία να δω σε ειδική προβολή σήμερα το The Flash. Κατά κανόνα δε με ενδιαφέρουν οι ταινίες με σούπερ ήρωες αλλά η συγκεκριμένη είναι ξεχωριστή. Είναι συγκινητική, αστεία και εκπληκτική από άποψη θεάματος. Την αγάπησα".

Κάτω στα σχόλια ρώτησαν και τον James Gunn 'εάν αληθεύουν' αυτές οι μαρτυρίες με τον ίδιο να απαντά ότι "φυσικά και είναι αλήθεια". 

Το The Flash μάλιστα θα σηματοδοτήσει και μια γενικότερη επανεκκίνηση του κινηματογραφικού της σύμπαντος που ήδη κάνει βήματα προς άλλη κατεύθυνση με επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran των DC Studios. H τελευταία ταινία από την παλιά φουρνιά του DCEU θα είναι το "Aquaman and the Lost Kingdom" με τον Jason Momoa που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει: "Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια. Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;"

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston ως Henry Allen.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.