Ο Arnold Schwarzenegger μίλησε για μια νέα ταινία Conan the Barbarian

Θα έρθει τελικά; Και αν ναι πότε;
18 Μαΐου 2023 20:29
Ο Arnold Schwarzenegger μίλησε για μια νέα ταινία Conan the Barbarian

Πρόσφατα, ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε εάν θα παίξει ξανά σε νέα ταινία Terminator και τώρα επιστρέφει με μία ακόμη δήλωση, που αφορά το franchise Conan the Barbarian (Κόναν ο Βάρβαρος).

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον διάσημο ηθοποιό σε αυτό το ρόλο και μόλις μίλησε στο THR αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και καιρό ένα υποτιθέμενο νέο Conan.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, υπάρχουν συζητήσεις εδώ και χρόνια για ένα νέο Conan, αλλά τα δικαιώματα δεν τα έχει εκείνος και έχει μπερδευτεί λίγο το πράγμα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Schwarzenegger δε θα έλεγε όχι σε μια νέα ταινία ή τη δημιουργία ενός franchise.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Ο Fredrik Malmberg έχει τα δικαιώματα του Conan. Εκκρεμεί “κάτι” εδώ και 10 χρόνια. Ήρθε σε εμένα λέγοντας: “Έχω μια συμφωνία με το Netflix” και όταν ρωτάμε το Netflix δεν ξέρουν τίποτα γι’ αυτό. Είναι τρελό αν το σκεφτείς.

Ωστόσο, ο Schwarzenegger είπε ότι υπάρχει ελπίδα και ίσως η συνέχεια έρθει κάποτε.

Ελπίζω να βρουν την άκρη. Υπάρχει ένα υπέροχο σενάριο που έγραψε ο John Milius, ενώ έχουν γράψει και άλλοι… Η ιστορία είναι εκεί. Υπάρχουν σκηνοθέτες που θέλουν να το σκηνοθετήσουν, αλλά ο Malmberg έχει τα δικαιώματα και μέχρι να τα πουλήσει για μία ή και περισσότερες ταινίες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό.

Το Conan the Barbarian κυκλοφόρησε το 1982 σε σενάριο και σκηνοθεσία John Milius καταφέρνοντας να φτάσει τα 68 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Schwarzenegger ετοιμάζει ακόμη ένα project με την streaming υπηρεσία το οποίο ονομάζεται FUBAR, όπου θα υποδυθεί έναν πράκτορα της CIA και παράλληλα κρύβει την ταυτότητά του από την ίδια του την οικογένεια. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του μέσα στον Ιούνιο.